Vad är Die Cuts?

Die nedskärningar former och bokstäver skurna ur bitar av vykort papper med hjälp av en maskin stansas. Die nedskärningar inte alltid behöva klippa från en maskin, men ibland ner för hand. Die nedskärningar används främst i papper hantverk. De kan användas för att dekorera kort, scrapbook layouter och andra projekt. När scrapbooking först blev en snabbt växande hobby, die nedskärningar var populära för att använda som en utsmyckning på layouter. Trots att många andra utsmyckningar har kommit ut på marknaden, die nedskärningar fortfarande används regelbundet av papper crafters överallt.

Die nedskärningar är extremt mångsidiga i papper listigheten. De kan tryckas på vykort med hjälp av en dator och skrivare. Den stansas bilden är vanligtvis laddas ner till datorn från Internet och sedan skickas till skrivaren för utskrift. Papperet Crafter skär sedan stansas ut för hand med en sax.

Die nedskärningar kan pusslas samman, kallas papper lappteknik, att skapa större bilder eller de kan användas av dem själva. De kan vara dekorerad med markörer och pennor eller används slätt. Die nedskärningar kan stämplas och färgade med färgade pennor eller liknande färger för en mer dimensionell effekt. Kanterna kan vara olycklig för att ge det en mer distinkt utseende.

Die nedskärningar kan hittas i scrapbooking och butiker hantverk som färdigskurna bilder och är relativt billiga att köpa. När du köper dör nedskärningar i en butik, är en begränsad med endast storlekar, färger och bilder som butiken bär. Ett annat alternativ att använda dö nedskärningar är att klippa dem hemma med hjälp av en maskin stansas. Stansas maskiner finns i nästan vilken scrapbooking eller hantverk butik.

Die nedskärningar kan stansas ut för hand när man använder en manuell maskin stansas. Dessa typer av maskiner är bärbara, inte kräver användning av elektricitet, och göra crafting bekvämt för lärare eller scrapbookers som gör hantverk på andra platser än sin egen.

Elektronisk stansas maskiner måste anslutas till en eluttag och patroner använda för att skära ut vissa teckensnitt och figurer i olika storlekar. Vissa elektroniska stansas maskiner behöver en dator och använda Internet för att få full användning av maskinen tillgängliga för Crafter.

ordentlig forskning rekommenderas innan du köper en maskin stansas eftersom det finns flera olika slag från olika företag. En enklare väg att använda dö nedskärningar, om man inte vill klippa ut dem, skulle vara att köpa dem i en närliggande scrapbooking eller hantverk butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.