Vad är Cotton Duck?

Bomull anka är en typ av textil. Det används i en rad olika branscher, och kan hittas används vid tillverkning av skor, Slipcovers för möbler, arbetskläder, segel, säckar och en mängd andra saker. Som regel är bomull anka vanligt, men mycket stark. Den klassiska färgen är oblekt vitt, men många tillverkare även dye deras bomull ducka för att tillgodose konsumenternas efterfrågan på andra färger. Den är tillgänglig från varvet på många tyg butiker.

För de läsare visualisera sjöfåglar av textilmaterial, ursprunget till ordet "bomull anka" är tyvärr mer vardagligt. Den kommer från en nederländsk ord, doek , som betyder "linne duk. " The "bomull" läggs till skillnad från traditionella anka. Bomull anka är dock involverade i historia silvertejp, ibland kallas anka tejp. Den ursprungliga silvertejp i själva verket var tillverkade av bomull anka, behandlas med en speciell tejp. Det är 10 grader bomull anka som skiljer från en, mest tung, till tio, mest lätta. Betygen hänvisar till vikt och tjocklek bomull anka, och är standardiserade i större delen av textilindustrin. Kvaliteter tilldelas på grundval av hur mycket ett tygstycke med en viss storlek väger. Enskilda traditionella namn för varje grad fortfarande används av vissa personer, men de har inte specifikt knutna betyg.

hållbarheten hos bomull anka gör det till ett utmärkt val för situationer där en stark, härdig tyg behövs . Många hårda arbetare, till exempel, svär vid kvaliteten på kläder med bomull anka, som skyddar dem från faror på arbetsplatsen. Populära märken av skor är tillverkade med bomull anka, som också visas på regissörens stolar, tält och örngott för utemöbler. Vit bomull anka kan blekas om det är smutsigt, vilket gör det till ett utmärkt val för tåligt miljöer.

Liksom andra textilier tillverkade av bomull, är anka relativt lätt att vård. I de flesta fall kan den tvättas och torkas vid alla temperaturer. Det kommer att bli mer mjuk och flexibel med tiden, till slut bryta ner i områden med hög stress. Bomull anka också tar färg lätt. När den används som ett klädesplagg, kan bomull anka vara stel och otymplig i början, men det kommer att lösa inom några sköljvätska och wearings, och det borde börja känna sig som en andra hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.