Vad är Bunting?

Bunting är ett löst vävt tyg alternativ som ofta används för framställning av flaggan. På grund av den förmåga Bunting att acceptera och hålla färger under en lång tid, många personer som väljer att flyga med en flagga eller en flagga till minne någon speciell händelse kommer att välja att gå med flaggor gjorda med Bunting. Motståndskraftiga mot både en hel del direkt solljus och damm, Bunting tyg är lättskött och kommer att pågå en lång tid med ett minimum av rengöring och korrekt lagring. tillsammans med skapandet av flaggor, Bunting materialet kan också användas för att skapa andra textila objekt. Exempelvis tenderar Bunting tyg vara mycket mjuk, vilket gör det till ett idealiskt val tyg som täckmantel för en ljus filt till en bebis. När ull filtar är för tung, kommer Bunting ge rätt mängd av skydd mot kyla utan att barnet vara obekväm.

Bunting kan också användas för att skapa tillfälliga fönster behandlingar. Som material för att täcka taklist styrelser eller fungera som enkla gardiner, Bunting kan vara ett billigt sätt att klä upp ett fönster. Till exempel kan långa delar av Bunting vikas och samlas in, sprang genom två ridå ringar förankring var sida om fönstret och gör en dramatisk fönster behandling på bara några ögonblick. När det är dags att rengöra Bunting material, helt enkelt vispa ner, kör det genom försiktigt cykel i maskinen, lufttorka den och hänga upp företaget igen. Den colorfast egenskaper hjälper Bunting tyg bibehålla ett nytt utseende för år, även som den lösa väven hjälper till att hålla ljuset fönstret behandling och luftig.

Bunting är också ett bra material att använda för barn kostymer. Oberoende av om det är en skolpjäs eller Halloween, är Bunting ett bra val eftersom den tillåter luft att cirkulera fritt, hålla barnet bekväm. Bunting kan användas för att skapa uddar som hänger väl och fånga vinden lätt, samt gör en kropp kostym som kan prydas på något sätt barnet önskar.

Bunting kan också vara ett konstnärligt medium också. Idealisk för användning i skolan Craft-projektet, kan Bunting användas som duk för ett klassrum banderoll samt medel för att skapa en rullande bläddra som berättar eller visar en punkt. Den Bunting kommer att hålla farkosten färger mycket väl, motstår sprickbildning tyg färger och kan lätt ta permanent spritpenna bläck också. Några meter Bunting material och vissa färger och markörer lätt kan roa en grupp barn i flera timmar i sträck.

Bunting är inte särskilt dyra material, även om det tenderar att kosta mer än några syntetiska tyger. Ändå är Bunting mycket prisvärda och kan användas med en rad olika projekt, vilket gör det en stor tillgång i hemmet och runt klassrummet också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.