Vad HÅLREMSA?

HÅLREMSA är en typ av svag tejp som används i måleri, färgmärkning, montering och förpackning. Det är mycket lätt att riva och kan tas bort utan att skada ytan som den är fäst. Det finns flera typer av papper band, att inkludera maskeringstejp, utarbetande tejp, konstnär tejp, styrelse band och målartejp.

Maskeringstejp är en typ av papper tejp som är tryckkänslig. Den uppfanns av Richard Drew, en anställd vid 3M, som såg behovet av en svagare lim när du tar ut slaktare papper från bilar som målas. Det används främst inom måleri till att maskera ut områden som bör lämnas ensam. Den har en skala från 1 till 100, som bygger på styrka o limmet. Den 50-serien är genomsnittet för grundläggande målning jobb.

Drafting band är en mängd papper tejp som används för att hålla ritningar på plats på ett ljusbord, eller ritbordet. Har den lägsta please bland alla papper band, för att förhindra skador på tunt papper eller pergament. Det kan lätt avlägsnas utan att orsaka skador på blåkopia eller ta bort bläck. Artist's band är en typ av papper tejp som används på akvarell papper, illustration och styrelser lera, och duk och stretching syften, eller att hålla konstverk på plats. Det är oftast vita eller ogenomskinlig och helt slät, vilket gör det lätt att skriva på. Artist's band är syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att skada målningar eller gör så att färgen att blekna. Det tar bort mycket enkelt utan att lämna några rester.

Styrelse band är en annan sort av hålremsa, vars främsta syfte är att markera kanalerna på ljud och ljusstyrning styrelser. När omfattar en tidigare uppsättning av märkningar med nya band, kommer det blöder inte igenom. Den finns i en mängd olika färger för märkning många kanaler. Det är låg-självhäftande och finns i halv tum (1,27 cm), tre fjärdedels tum (1,905 cm), och en tum (2,54 cm) bredd.

målartejp används inom byggbranschen arbetstillfällen, som avgränsar områden som inte är målade. Den används ofta för att täcka dörrhandtag, kanter av fönster och Baseboard. Denna typ av papper tejp är mycket låg självhäftande, för att förhindra borttagning av färg och drywall när den tas bort. Det är garanterat att ta bort klockrent upp till 14 dagar efter ansökan, även i direkt solljus. Målartejp säljs i tre fjärdedels tum (1,905 cm), ett (2,54 cm) tum, en och en halv tum (3,81 cm) och två tum (5,08 cm) bredd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.