Hur kan jag göra en Halloween kostym från kläder jag redan har?

en Halloween-kostym inte behöver handla om hundratals dollar i dyra uthyrning eller köp. Inspiration för en kostym kan ofta komma direkt från sin garderob, eftersom man ofta kan man nöja sig med hem kläder och accessoarer hemma. En lätt Halloween-kostym för kvinnor är zigenare eller spåmannen. Ta några kjolar i olika mönster, en blousy skjorta och några sjalar. Scarfar kan hängas över en enda kjol att ge fler mönster, eller ett par halsdukar av olika mönster kan knytas i midjan. Avsluta med huvudduk, sparkly make-up och hoop örhängen och en har inte tillbringat en cent på en god, traditionell dräkt. att en annan enkel Halloween-kostym kan göras från ett kläderna är kungen kostym . Detta är egentligen ganska enkelt. Använd en sammet, eller frotté morgonrock av rimlig längd, och slips med en fin wrapper. Man kan köpa en krona, och /eller en spira i mindre än tio dollar, vilket innebär att den ser ut. En gammal Ballgown maskeraddräkter od kan helt enkelt göra en till en prinsessa or Glenda den goda häxan. Lägg makeup, en krona eller ett trollspö i högre grad. Man kan också köpa Fairy Wings, eller kan göra en egen från rimligen styv kartong och snöre.

leotards och unitards kan enkelt förvandla en till en katt, eller göra vingar och metamorfos till en fjäril Halloween-kostym. Välj en trikåer eller unitard i en vacker färg och använda piprensare och ett pannband för antenner.

Vanligtvis kan de kläder du väljer att förvandlas till en Halloween-kostym med minimal kostnad för tillbehör. Om beslutsfattande är ritning eller sömnad inte din kopp te, överväga att använda silkeslen pyjamas med ett svart bälte att bli en ninja eller karate mästare. Ännu enklare är det förlorade turist, utförs med en Hawaii skjorta, stråhatt, shorts, solglasögon och en skrynklig karta.

en Halloween-kostym inte har i allmänhet vara att tycke att passera uppbåda. Ett enkelt vitt ark konverterar enkelt till en toga. Lägg strappy sandaler och en är plötsligt en grekisk gudinna eller gud. Om du gillar din Halloween-kostym att vara lite mer konstigt att du kan prova "Rabid" en makaber blandning av Bunny öron, Bunny svans och vampyrtänder. Du kan också bli ett förlorat turist vampyr med lämpliga tänder. Vit eller grå make-up och galen hår kan snabbt göra dig till en besökande främmande. Om din garderob inte inspirera, en Halloween-kostym kan fortfarande vara billigt utformas genom att besöka en lokal sparsamhet butik. Man lätt kan hitta "retro" ser ut som förvandlar en till ett disco diva eller en 80s popstjärna. Du kan även leta efter en stor trenchcoat, mössa, och bli en detektiv för natten.

second hand butiker är också ett bra ställe att handla leggings för barn, i synnerhet. Tonåringarna pojke som vill vara en pirat eller medeltida krigare kan oftast passa in i ett kvinnligt medium eller stora par leggings, ge rätt utseende. Om en pojke vägrar "flicka stuff" överväga att skära av ett par gamla byxor i en trasig sätt, eller med svettningar som har putsats för att ta bort den elastiska botten istället.

I alla, kan en Halloween-kostym tas för lite fantasi och kanske ett par dollar för tillbehör. Precis som vi hade klä upp som barn, låt skåpet vara ditt första stopp på en något förändrat, men ändå ekonomiskt dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.