Hur jag Lay Brick?

Laying tegelstenar kan vara ett bra sätt att ge en ansiktslyftning med en gammal trädgård eller rullbandet. Tegelstenar kan användas som byggstenar för att konstruera och betona omplanering funktioner eller små strukturer, från uteplatser och trädgårdar till hållare väggar eller lådor blomma. Att känna till begränsningar av projektet och att välja rätt material hjälper till att säkerställa en framgångsrik tegelsten om erfarenhet. En av de mest slitstarka tegel, som är svårare än vanliga tegelstenar, kallas läggare. Läggare kan användas till områden där mycket trafik förväntas eller i en miljö där vädret är särskilt slipmedel och hårda. Om dessa villkor kommer att närvara, är det bäst att använda en tegelsten som "SW rated", som är byggd för att stå emot och skyddar mot hårt väder erosion. När den typen av tegel är valt för projektet ytterligare måste planeras för att undvika framtida missöden. Välj ett mönster för att ordna med tegelstenar som kommer att komplettera storleken och formen på det område som skall täckas. Tänk på att när ett projekt kräver stapla tegel vertikalt, som att bygga en liten hållare mur, en bra höjd i en gör-det-själv-tegel om projektet är cirka 3-4 meter (. 9-1,2 meter). En högre mur kan kräva ytterligare tjänster som utförs av en professionell, såsom stål förstärkningar eller expert bidrag från arkitekter eller ingenjörer. När du lägger tegel, är det generellt en bra tumregel att köpa cirka 10 procent mer tegel än du förväntar dig att använda. Detta möjliggör extra vid oväntad går sönder och chipping. Låta blocken levererats till en lämplig plats, vilket möjliggör enkel att använda när tegelsten om faktiskt börjar. Begränsa och tillbaka stam av tegel lyft kommer att vara en bekväm och mycket uppskattad tillgång.

Beredning av en stark bas är nyckeln till en tegelsten om projektet. Marken måste vara att alla eventuella hinder, inklusive stenar eller annat skräp. Särskilt mjuk platser bör fyllas med grus material som finns att köpa i många järnhandeln. Betongplattor ska alltid hällas 2 inches (5,8 cm) tjocka för att ge en stabil grund och undvika framtida sprickbildning. När webbplatsen är beredd, är det dags att staka ut området där den platta kommer att ligga. Detta görs genom att använda verktyg såsom en T-square, snöre, och ett måttband. En kommer att säkerställa korrekt placering och lutning. Om gräset är i området, nu är det dags att ta bort både spadtaget och jord för att den nödvändiga djupet av projektet.

Använda 2 x 4 timmer, placera lister och spika ihop dem till en fast ram som kommer att fungera som en "vägg" för betong blandningen. Denna formation bör förstärkas med hjälp av trä pålar, vanligtvis varje 2 fot (. 61 meter) eller så. Förstärka den yttre kanten av din trä formation med jord kommer också att skydda från missbildade stiftelser och sipprar. Om du planerar att lägga tegel på ett område där dränering kan vara ett problem, lägg ett lager av grus under ditt konkret blandning för att skydda området. Använd antingen en konkret blandning, eller ett material som kallas sten damm, som grunden.

Efter betong eller sten damm är lagd och botas, är det dags att lägga tegel ner. Början i hörnen, lägga tegel över den jämna, platta stiftelse och packar försiktigt slå varje tegel på plats med en gummiklubba eller hammare. När det första lagret av tegel är på plats, sprida en jämn mängden av sten damm eller Mason's sand, över den och försiktigt sveper in den i sprickor mellan blocken, liksom längs kanten av området. Med hjälp av en slang, spruta vatten över tegel och sten damm. Detta kommer Fukta dammet, gör det möjligt att stelna till en konkret, som bindemedel mellan tegelstenarna.

Det är klokt att lämna trä grund i stället för på minst en vecka för att säkerställa tegel och sten damm har torkat och bosatte sig på plats. När du är klar, dra träribbor rakt upp för att ta bort och fylla området med landskapsplanering material för att slutföra övergången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.