Vilka är tomma böcker?

Blank böcker är böcker som konsthantverkare och gör-det-självare kan använda för att skapa sina egna böcker. Som namnet antyder, innehåller tomma böcker inte några ord eller bilder inuti. De har dock en hård omslag och blanka sidor inuti, vilket Crafter kan dekorera på något sätt som han eller hon finner det lämpligt.

Blank böcker kan användas för olika syften. En av de vanligaste användningsområdena för tomma böcker är konsten att scrapbooking. När du använder blank böcker för scrapbooking, det Crafter skär ut speciella bilder eller andra avklippta och placerar dem inuti boken på ett dekorativt sätt. Den Crafter sedan ytterligare pryder sidorna genom att använda markörer för att lägga till färg eller genom att skära mönster från speciella srapbooking papper. Om du vill lägga till det intresse av detta dokument, kan Crafter använda speciella sax att klippa pappret på intressanta sätt. Detta gör den yttre omkretsen av papperet dekorativa och ren. P

Scrapbooking används oftast för att hjälpa till att bevara minnen. Dessa böcker, när de är avslutade, ofta visas vid speciella tillfällen som bröllop, graderingar, och årsdagar. På detta sätt kan gäster bläddra igenom böckerna och andel i särskilda minnen gäst eller hedersgäster kan ha upplevt.

Blank böcker kan också användas för dagbok eller journal skrift. I detta fall sidorna i tomma böcker har typiskt linjer som ägaren kan skriva sina tankar. Detta skiljer sig från tomma böcker som används för scrapbooking, som vanligtvis är fyllda med tomma pappersark.

kan Blank böcker också användas för att visa priser och certifikat. Ägaren kan lägga särskild mattor inne i boken att hålla utmärkelser eller intyg på plats. I vissa fall kommer sidorna i tomma böcker utrustade med urtag tänkt att hörnen av certifikat och utmärkelser. Ofta är dessa tomma böcker fyllda med färgat papper för att lägga till mer intresse och att göra boken mer lockande att titta igenom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.