Vad är strukturfärg?

Om du vill uppdatera väggarna i ditt hem, är strukturfärg ett snabbt, enkelt och billigt sätt att lägga till en ny, fräsch look. Används ofta som ett alternativ till tapeter, är det också en bra lösning för att täcka upp ojämn eller ofullständig väggar. Textured målning har blivit en av de mest populära trenderna inom heminredning och med den senaste tidens snabba ökning av gör-det-självare, många olika stilar har skapats med en myriad av färger att välja mellan. Ofta den svåraste delen av projektet är att avgöra vilka som ska användas.

strukturfärg kommer med ett antal olika alternativ. Den färdigt formulär innehåller små, grus som partiklar och är kornig utseende. Det är ofta tillämpas på taken där noggrann kontroll är mindre troligt. En annan sort i en hink och är mycket tjock och slät som kräver särskild ansökan verktyg som mursleven eller kitt knivar. När tillämpas, har denna typ av texturerat smärta utseende stuckatur. Flesta måla butiker säljer ett medel som kan köpas separat. Du kan använda detta material för att kontrollera mjukhet eller ojämnheter.

Högkvalitativ färg rekommenderas när man ska gå en textured look. Du kan välja mellan platt-finish latex och formler med alkyd, eller en varaktig syntetisk harts. Latex versioner används ofta på tak och kräver ingen primer. Typiskt, de är även tåliga nog att dölja skarvar mellan Gips. De mest populära trender i färg färger när man skapar en strukturerad yta omfattar metalliskt ytskikt i guld, silver och koppar. Detta alternativ låter dig skapa en glansig, glänsande närvaro. kan strukturfärg också användas för att skapa ett faux finish. Gemensamma faux finish omfatta marmor, sten eller trä, som kan ge djup och textur. Ofta denna teknik kräver ytterligare ansökan verktyg, såsom speciella valsar, tvättsvampar, trasor, mursleven och kitt knivar. Ett besök i en färghandel kan bli alltför överväldigande, eftersom det finns många olika stilar i strukturfärg till välja. Tänker göra ett antal besök eftersom du gör det slutgiltiga beslutet om önskad titta sedan bort textur är inte så enkelt som målar över en platt färg som du inte sluta gilla. Ett bra sätt att ta reda på just din smak i finish skulle turnera modell hem eller titta igenom tidningar. Vissa Renoveringsaffärer kan ha prov kort som visar de olika ytbehandlingar.

Innan du använder någon strukturfärg, se till att väggarna du arbetar med är ren och fri från större hål eller skador. Även denna mur ansökan kan dölja vissa skönhetsfläckar, stora hål eller skador inte kan döljas. Glöm inte att täcka omgivande möbler och golv med skyddande material, och förbereda alla dina verktyg i förväg så att du inte går att köra runt för dem under ansökningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.