Vad är piprensare?

piprensare är apparater avsedda för rengöring av rör och andra ihåliga föremål. Deras lämplighet för många hantverk har lett till utvecklingen av piprensare särskilt avsedda för bearbetning av, ibland märkas chenille pinnar och skaft. Det är viktigt att skilja mellan de två, som crafting piprensare är inte lämpliga för rengöring av rör. För att få piprensare för faktisk rengöring, en pipa butik eller tobaksaffärer är en bra resurs, medan hantverk butiker bära andra slag i överflöd. Den grundläggande utformningen av en piprensare innehåller flera delar av metall tvinnade runt trådar av ett absorberande material. Den tvinnade delarna kan böjas och vred sig utan att falla isär, vilket gör att absorberande material för att skura invända att piprensare har satts in i. piprensare är att nå in i hål där fingrarna och andra verktyg städning inte kan, och piprensare komma i olika bredder att ta itu med hål av olika storlekar. Vanligtvis gör piprensare inte har handtag. När det gäller piprensare utformad för faktisk rengöring, materialet strandade med metallen är ofta bomull. Bomullen kan också doppas i rengöringsmedel för att göra den mer effektiv. Använda bomull säkerställer att smuts kommer att fångas upp av piprensare utan att repa eller skada ytan rengörs. Efter en användning är en piprensare typiskt kasseras, för att undvika att införa smuts tillbaka in i röret. Eftersom de betraktas som engångsartiklar, är piprensare normalt säljs i förpackningar för enkelhetens skull.

Crafting piprensare görs med andra material, inklusive delar av glitter, nylon, och chenille. Eftersom de är avsedda att vara dekorativa, det återvinningsbara materialet kan vara flerfärgad, och piprensare är också oftast längre, så att de kan användas för ett sortiment av projekt. Creative konsthantverkare kan göra blommor, växter och djur av piprensare, samt använda dem för annan verksamhet. De flesta båtar butiker säljer sortiment av piprensare färdigförpackade, eller låta crafters att plocka ut enskilda piprensare från facken.

Eftersom barn ofta använder crafting piprensare, de är oftast gjort med giftfria material. Vuxen övervakning rekommenderas, eftersom ändarna av piprensare kan fortfarande vara skarp och smärtsam och vassa verktyg såsom sax eller saxar behövs för att skära piprensare till storlek. Tillsammans med lim, silkespapper, pennor och konstruktion papper, bland annat grunderna, piprensare är en stor ingå i ett hantverk kit för barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.