Vad är googly Eyes?

googly ögon är plast replikor av ögon som är avsedda att användas i crafting. Googly ögon är stiliserade, snarare än helt korrekta, och de har en mycket distinkt utseende som har gjort dem ganska berömd. Klassiskt, består en googly ögat av en svart skiva instängd inuti en klar plast bubbla monterad på ett plant underlag. Den svarta skivan kan röra sig fritt runt i plast bubbla, vilket gör det ser ut som en rullande ögongloben. Det finns alla typer av användningsområden för googly ögon. Många marionett beslutsfattarna använda dessa ögon att lägga till några tecken till sina alster, kan till exempel, och sådana ögon också användas på dockor och olika djur modell. Vissa tycker om att lägga googly ögon för oväntade ytor, gör det ut som ett par ögon titta fram i en bokhylla eller tittade ut ur toalettstolen, till exempel. Det stöd för googly ögon är ofta täckt med ett självhäftande, gör det enkelt att fästa ögonen om så önskas.

Something about googly ögon tycks framkalla ett leende från en massa folk. Ögonen ser ganska dumt, eftersom de vanligtvis cartoonishly stora och så uppenbart falska att de är sådan endearing. Det faktum att skivorna i ögonen kan göras för att flytta ger dem en känsla av dynamisk verksamhet, och det svaga rasslande googly ögonen i sina hålor är bekant för många konsthantverkare. Den bukta ut som en uppsättning googly ögon är också påminner om tecknade serier och leksaker, så ögonen också kan framkalla nostalgi i tittarna.

De flesta båtar butiker lager googly ögon, klassisk i den grundläggande vitt underlag, svart skiva sorten, även googly ögon kan också hittas i andra färger. De finns i en mängd storlekar, och ibland kan formas till ovaler, snarare än cirklar, för sort. Googly ögon kommer vanligen i ett stort paket som inkluderar flera uppsättningar ögon.

Ibland är människor sägs ha "googly ögon", oftast när de är i kärlek. Människor kan också sägas vara "att göra googly ögon" på varandra, en hänvisning till de storögda blick av någon som är förtjust av någon annan. Ungarna är också ibland sägs vara googly-eyed, eftersom deras ögon är naturligtvis mycket stort, och deras ögon har en tendens att titta mycket stora, liksom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.