Vad är flytande gummi?

Flytande gummi är en mängd av syntetiskt gummi som levereras i flytande form. När gummit utnyttjas, det härdar, härdning och hålla en önskad form. Det finns ett antal ansökningar för flytande gummi, allt från formsprutade leksaker till tak tätningsmedel. Hårdvara, hantverk, hem och butiker förbättring bära eller kan beställa flytande gummi på begäran, och människor som är intresserade av att lära sig att arbeta med flytande gummi kan ta klasser som ger grundläggande information för användarna. En av de mest vanliga användningsområden för flytande gummi är i skapandet av gummi formar. Gummi är en en populär materialval för mögel att göra eftersom det inte håller sig till det material som gjutna, och det är lätt att ta bort formen när materialet har satt. Flytande gummi kan sprayas eller målas på något för att skapa en ensemble, och de rösterna kan användas för att göra ett antal formar av objektet.

Crafters använder flytande gummi för att göra formar, och det används också av människor som konservatorer återställa konstverk, företag som vill göra formar av verkliga objekt som skulpturer till försäljning, och företag som tillverkar profilerna och beslag. Specialiserade typer av flytande gummi kan användas för känsliga projekt såsom konst restaureringar med mycket sköra skulpturer. Flytande gummi kan också själv kasta göra gummi objekt såsom flexibel gummi leksaker för barn och diverse tillbehör gummi. Den här produkten kan också användas som bindemedel, vilket skapar en stram tätning när den tillämpas på rätt sätt. Flytande gummi används också för att skapa beläggningar på olika material, i Drevning och väder, och vid tillverkning av medicintekniska produkter och implantat. I fråga om medicintekniska produkter, medicinsk silikon gummi används för att skapa hållbara, icke-reaktivt poster som kommer att vara säkra för användning på sjukhus och rum i drift. Silikongummi kan användas för uppgifter som att göra tandvård formar, skapa flexibla medicinska implantat, och att utveckla specialiserad medicinsk utrustning.

kan Många flytande gummi färgas med hjälp av coloring agenter, kommer i en neutral nyans som man kan justera efter behov och smak. Exempelvis företag som gör filmen proteser kan använda flytande gummi som har färgats för att matcha en skådespelarnas hudtoner att skapa olika proteser som kommer att smälta in med skådespelaren riktiga hud på skärmen. Olika flytande gummi har lite olika härdningstid, och kan behöva blandas med katalysatorer för att utlösa vulkningen. I alla fall, full anvisningar finns på förpackningen för produkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.