Vad är ett Garn Meter?

Ett garn mätare är ett verktyg som används av konsthantverkare och konstnärer tyg som arbetar med garn. Syftet med ett garn mätare är att snabbt och noggrant mäta en längd av garn. Det här verktyget är praktiskt för att avgöra om det finns tillräckligt garn för att slutföra ett mönster, särskilt om den ursprungliga märkningen saknas, och även för att eliminera slöseri garn. Ett garn mätaren kan också användas för att mäta mängden garn lastas för att ta ut enheten. En typisk garn Mätaren har två tjänster monterade på ömse sidor av en slitsad, visuell disk, vilket garn träs igenom. Monterad på en bas, vanligen tillverkade av trä, kan hela garn mätaren monteras eller fäst vid en bearbetning av bord eller program för enkel användning. En digital garn mätare, som vanligtvis används vid textiltillverkning, mäter längden på garnet på att överföras till ett mekaniskt ta upp enheten innan produktionen påbörjas.

För tyg hantverk som stickning och virkning, ger ett garn mätare användare att mäta längden av överblivna eller mysterium garn, hjälpa dem att avgöra om det finns tillräckligt garn för att slutföra ett mönster. Ett garn mätaren mäter garn i längder fötter, mest mätning upp till 999 meter. Garnet är gängade i ett fack och dras igenom, vägledd av små rullar inne att räkna antalet rotationer, omsätta i längden garn som visas på disken.

Koppla ihop ett garn meter med en boll rullmaskin, kan användarna också göra bollar av garn, märka dem, och därmed snabbt och effektivt organisera garn lämningar i listigheten leveranser. En typisk garn Mätaren kan köpas på många tyg och specialbutiker hantverk, såväl som online. Prissättningen varierar, men är vanligtvis mellan $ 50,00 och $ 60,00 US dollar. De flesta sorter som säljs med ett fall av något slag för att lagra eller transportera till klasser eller grupparbeten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.