Vad är en svamp Brush?

en svamp borste är en skum hantverk borste som ofta har ett trähandtag och en svart, platt rektangulär bit av svampen på ena änden. Sponge borstar är praktiskt för många olika typer av hantverkare och gör-det-själv-projekt eftersom de är mycket mångsidig. En svamp borste kan användas för att sprida lim och tillämpa bets, färg och finish. Det fina med dem är att de är ganska billiga och kan vara disponibel. Om du kan tvätta dem, kan de användas ett par gånger.

Många konsthantverkare använder en svamp borste när de inte vill förstöra en dyr borste. Svamp borstar gör ett bra alternativ till borst borstar, men de kan lämna tydliga linjer. Det är bäst att prova en svamp borste för projektet först för att se vad resultatet blir. Du kommer vanligtvis få enhetliga program när du använder svamp penslar.

Även svamp penslar står sig väl till de flesta material, kan lacquer finish äta genom skummet. Flesta andra typer av ytbehandlingar är oftast bra. Återigen Men gör en svamp borste också en bra disponibla applikatorn eftersom det inte särskilt dyrt. Storlekar av borsthuvudet varierar och även de största företagen vanligtvis inte mer än några få dollar. God kvalitet stor borst borstar, å andra sidan, kan vara ganska dyrt och om billigare används, borst av en benägenhet att klumpa på upploppet-inte en önskvärd kvalitet. Eftersom de är gjorda av skum, svamp penslar brukar inte falla sönder eller strimla. Sponge borstar används i decoupage att tillämpa finish och tätningsmedel. Mer tunga jobb, svamp borstar med tjocka, handtag plast kan användas. Även om de flesta svamp borsthuvudet är platt, vissa är kilformade som kan vara till hjälp för att trycka ned cut-outs och andra användningsområden i decoupage projekt.

Det finns också svamp rullen penslar tillgänglig som ser ut som miniatyr färg rullar. Svampen delarna är ofta gula. Stencil svamp borstar är en annan typ och skiljer sig från vanlig svamp borstar att de slags form av en squished marshmallow och används för att Daub färg insidan av stenciler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.