Vad är en söm Gauge?

en söm mätare är ett speciellt verktyg för sömnad som syftar till att säkerställa att sömmar och fållar ännu, skapa ett plagg som passar bra och känns bekväm. Förutom att se till att ett plagg är konstruerat väl, en söm spårvidd också bidrar till att skapa en mer professionell, polerat utseende i skapelsen, och det hjälper till att hålla sömmar ljud, vilket minskar risken för att reda ut eller gapande öppet. Mest sömnad leverans butiker säljer sömmen spårvidd. I grund och botten en söm skalan är en linjal, tillåter människor att mäta tyg, men det innehåller ett särskilt reglage som kan användas för att markera en önskad mätning. När du använder en söm övertryck, kan avlopp ställa markören till en viss punkt och använda det som en snabb visuell referens nedtryckt, fastlåsning, eller sy en söm. Så småningom kan markören böja eller börja glida, i vilket fall det eller hela sömmen mätare måste bytas ut.

De flesta syr mönster omfatta vad som kallas en "sömsmån. " Den sömsmån skall garantera att tyget har skurits ned till en viss storlek, kommer det fortfarande finnas utrymme för att sy ihop den. Vanligtvis anger ett mönster dess sömsmån så att avlopp vet hur mycket frihet de har, och vissa människor lämnar ett mycket stort sömsmån, bara för att vara säker. När du vet vad din sömsmån är, kan du ställa dina söm mäta detta, se till att sömmarna är rätt bredd. Förutom att användas för att mäta sömmar, en söm mätare kan också användas för att hålla darts även, genom att noggrant mäta varje pil. Detta är oerhört viktigt, eftersom ojämnt sydda pilar kan orsaka en hel plagg att se ojämn, förstör utseendet i dramat, och ofta avbryter fall tyget längs kroppen. På synliga sömmar och fållar, en söm mätare används för att hålla sömnad jämn och rak så att plagget ser attraktiv när den är färdig.

Seam mätare kan vara tillverkade av plast eller metall, och den rörliga delen normalt har ett klipp eller skruv för att hålla den i läge. Normalt är en söm gauge inte målade, så att ingenting smittar av sig på tyg så att de hanteras och sys, och några sömmen mätare är fördjupning i mitten, tillåter människor att använda sömmen spårvidd som en guide för skräddaren krita.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.