Vad är en sladdlös borrmaskin?

En sladdlös borr är ett användbart verktyg för enkla uppgifter hem reparation och i tunga byggapplikationer. Dessa övningar använder ett uppladdningsbart batteri, vilket frigör dem som skall genomföras när så behövs för uppgifter, utan att behöva oroa sig för att ha en strömkälla i närheten. Det finns många sladdlösa borrmaskiner tillgängliga, vilket kan göra att köpa en lite utmanande för konsumenten, i synnerhet eftersom prisklass och funktioner som verkligen kan variera mellan de olika typerna.

Även om det finns skillnader i vilka typer av övningar erbjuds, de flesta har flera viktiga funktioner:
  • ett handtag med en knapp som driver borren nbsp;
  • Flera medelstora olika borr för att göra mindre eller större arbete
  • Ett batteri och laddare

Borrmaskiner förekommer i flera ströminställningar, mätt i spänning. Den lägsta spänningen 6V, och dessa övningar kommer att vara lämplig för mycket grundläggande uppgifter i hemmet. Högsta spänning är ca 18V, och sådana övningar kan användas för tunga byggnadsarbeten, och kan till och borra in i saker som stål.

Även om det kan vara frestande att få högre spänning borrar för små uppgifter, som att hänga upp gardiner eller bilder, en lägre spänning borr är vanligtvis ett bättre val. Å andra sidan kan borra i hårdare trä bränna ut motorn på en lägre spänning borr-det är viktigt att överväga planerad användning för en sladdlös borr. En annan faktor är vikt, högre spänning borrar väger betydligt mer. En funktion för att leta efter är hastigheten inställningar. Många övningar har två inställningar, som möjliggör större flexibilitet när de utför uppgifter. Dessutom är vissa övningar har kopplingar till att hålla folk från över-borrning, vilket kan leda till motorn för att bränna ut om borren används på en ansökan om som det är olämpligt eller alternativt, som kan frånta skruvar genom att fortsätta att löpa när skruven har placeras korrekt.

Skillnaden i kopplingen tillgänglighet, makt, där hastighet och vikt kan hjälpa människor att avgöra vilka uppladdningsbar borrmaskin att köpa. För extremt lätta uppgifter som att borra genom mjukt trä eller gör några enkla hem projekt, den lägsta spänning borren kan vara bäst. När folk vill bygga möbler, borra i hårda träslag och bygga staket, kommer de behöver en borrmaskin med minst 9. 6V. För mycket tunga byggnadsarbeten, en 18V borr är önskvärt. De flesta människor är bättre med borrar med kopplingar och med variabel hastighet inställningar.

i pris, mer kraftfulla övningar är oftast de dyraste, och små lätta lågspänning borrar kostar minst. Människor kan hitta massor av sladdlös borr slag i alla sorter i butiker hem förbättring, järnaffärer och på webben. För mer information om bästa tillgängliga borrar, läsa recensioner från experter hemhantverks och byråer som Consumer Reports kan bidra till att göra valet av en sladdlös borrmaskin mycket lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.