Vad är en scarf gemensamt?

en scarf gemensamt, eller scarph gemensamt, används för att ansluta två bitar av trä eller metall början till slut. Det är en enkel form av ett varv gemensamt, och när de två bitar sammanfogas, bildar en nästan osynlig söm. Snickare kan använda denna gemensamma när det material de vill gå inte är tillräckligt lång för att lösa uppgiften. Det är också bra om materialet har skurits för kort. Under sådana omständigheter kan ett gemensamt kan användas för att utvidga materialet till önskad längd.

Joiners kommer att skapa en scarf gemensamt genom att först avsmalnande ändar av det material som ska sammanfogas. Ändarna slutit sig samman och fäst. När denna gemensamma används för att gå med ved, kan det område som ska limmas ihop. En halv-knä-leden är en variant av halsduken gemensamt. Andra versioner av den gemensamma inkluderar samordnas scarf, den plated scarf, den tenoned scarf, och det dubbla tenoned scarf. Det finns två olika kategorier av halsduk lederna: en enkel halsduk och en samverkande halsduk. En slät scarf gemensamt görs när två plana träbitar som gick snett. För att hålla ihop, att denna gemensamma behov fästas med ett ämne som lim, skruvar eller bultar. Sammanlåsningsanordningar scarf gemensam beror också på dess fästelement att hålla gemensamma ihop. Det finns flera typer av samverkande halsduk leder, inklusive anslutna, nyckelharpa, och leder nibble.

Plain halsduk fogar är inte särskilt stark, och som sådan används ofta som dekoration. Några exempel på användning kan hittas i trim eller molding. I själva verket baseboards många hus använda en vanlig halsduk. I denna ansökan, är två sidor av Baseboard skära i 45 graders vinkel, en med vinkelväxeln vänd mot rummet, den andra vänd mot väggen. Då de monteras ihop och spikas in i väggen.

sammanlåsningsanordningar scarf, å andra sidan har flera användningsområden. Tre sådana sammankopplade scarf lederna, nyckeln scarf, är anslutna scarf, och nyckelharpa krok scarf, som används vid skeppsbygge och båtbyggeri. Nyckeln hooked halsduk gemensamt är en kombination av en nyckel halsduk och en hooked halsduk. Både centrala och kroken halsduk används ofta för att skapa stamnät för många båtar. Eftersom det virke som används i dessa applikationer är så länge är dessa leder vanligtvis stängda med bultar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.