Vad är en pärla Loom?

En pärla vävstolen är en utrustning som gör smycken lovers everywhere att skapa pärlstav mästerverk hemma i sina egna hem. Ibland är det kul att ha ett speciellt smycke är tillfredsställande fann att veta att vi skapade det själva. En pärla vävstol ger den möjligheten och tillfredsställelse. Om du är i marknaden för en pärla vävstol, finns det några saker du behöver veta om vävstolar och beading. Du kommer att vilja välja en robust, välgjord pärla vävstol. En pärla vävstol är vanligen ett kvadratiskt eller rektangulärt formade apparater med upp krokar eller spår för gängning och vävning. De finns i en rad priser och stilar, men den viktigaste aspekten av en pärla vävstol är dess integritet. Välj en pärla vävstol tillverkad av robust trä, det kan kosta lite mer, men det kommer att pågå länge. I valet av design för att använda på din pärla vävstol, välj något som är enkelt för ditt första projekt. Överväg att använda större pärlor, såsom storlek 6 eller 7, och använda en kraftig beading tråd som Nymo. Tjeckiska seed beads är några av de enklaste att använda på en pärla vävstol, eftersom de är runda och enkla att hantera. Plus, tjeckiska seed beads är vanliga och finns nästan överallt. Kom ihåg att välja en beading nål en storlek mindre än den pärla storlek, vilket kommer att se nålen sitter genom hålet i pärla. Använd din pärla vävstol på en hård plan yta, helst en tung bord. Bord kort kan ge alltför stor rörlighet, vilket pärlor att röra sig. För att förhindra så mycket rörelse som möjligt, hålla den oanvända kulor i en skål eller fat bredvid din pärla vävstol för enkel åtkomst.

Thread din pärla vävstol genom att räkna antalet rader i din design och sätta en mer gängan på bead vävstol än det finns rader. Till exempel, om halsbandet du beading har fem rader, string sex trådar över din pärla vävstol. När bead vävstolen är gängade, lägg en bit beading tråd genom kanylen och knyt den andra änden av åt sidan av den sista biten i vävstolen tråd. Thread kanylen med en rad av pärlor och flytta nålen under bead vävstolen trådar, åstadkomma pärlorna upp så de säcken mellan vävstolen trådar. Därefter sätta nålen tillbaka över toppen av vävstolen trådarna och trä tillbaka genom pärlorna, så de är säkra från toppen och botten av bead vävstolen.

Fortsätt i en fram och tillbaka mönster, gäng pärlorna på toppen och botten av Bead vävstol, noga följa utvecklingen. När pjäsen är klar, klippa vävstolen trådarna och fästa ändarna. Slutligen gratulerar dig på ett väl utfört arbete!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.