Vad är en blomma Press?

Pressade blommor kan användas för att lägga till en dekorativ touch till böcker, skrivmaterial, hemlagad papper och många andra projekt farkoster. Blommor och blad kan köpas i förväg trycks i hantverks butiker, eller så kan plockas färsk och konserverad hemma. Visserligen finns det flera olika tekniker som används för pressning blommor, mest omfatta användning av ett objekt kallas blomma tryck på .

Flower pressar kan köpas i många konst och hantverk butiker. De två vanligaste typerna av blomma pressar är botaniska blomman tryck på , även känd som en lufttorka tryck på , och mikrovågsugn tryck på . Dessa enheter kan användas för att enkelt bevara blommor hemma. Den botaniska blomma press består vanligen av flera skikt av material som syftar till att platta till och torka önskad växtmaterial. Två släta, kan platta bitar av plywood används som övre och nedre skikten av pressen. Mellan bitar av plywood, är ark material skiktad i följande ordning: en pappskiva, två ark läskpapper papper, och en andra pappskiva. Yttre lager av plywood Därefter binds ihop med antingen kardborrband eller bultar som är borrade genom varje hörn.

mikrovågs blomma pressen liknande sammansättning till botaniska tryck. Men dragen mikrovågs blomman trycker lätt trästomme täckt med nylon stoppning som de yttre skikten av pressen. Detta material är andas och gör det därför möjligt att kronan torka snabbare än plywood gör.

Båda typerna av blomma press arbeta på ett liknande sätt. Färska blommor och blad är ordnade i ett lager mellan två skivor av läskpapper papper. Om så önskas kan användaren trycka flera lager i taget genom att stapla flera ark kartong och papper läskpapper mellan de yttre lagren av pressen. När bladen anordnas inuti blomman pressen, är kardborrband eller bultar dras åt, klämma blommorna i en tillplattad form. När du använder en botanisk press, är det bäst att lämna växtmaterial i pressen för en till tre veckor, beroende på tjockleken på materialet. Kontrollera bultar eller kardborrband för täthet varje dag, Åtdragning om det behövs. Blommorna kommer att vara redo när det finns absolut ingen fukt kvar i dem. Den LAGAS I MIKROVÅGSUGN blomma press möjliggör en mycket kortare tid att trycka på. När du använder en mikrovågsugn tryck, värme blommorna i mikron i cirka trettio sekunder åt gången, låta dem svalna i mellan. Upprepa processen tills blommorna är nästan torr, låt dem att stanna kvar i pressen för om en annan dag.

Även färdiga pressar finns i många hantverk butiker, är det också mycket enkelt att bygga din egen blomma press hemma. Allt du behöver är två av samma bitar av plywood, några ark kartong, några pappersark och fyra bultar. Om allt annat misslyckas, är den tunga boken metoden alltid ett framgångsrikt sätt att säkert och billigt tryck blommor hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.