Vad är en Shadowbox?

En shadowbox är ett inramat fält, vanligen kvadratisk eller rektangulär form, med ett glas framför, det används för att visa och skydda värderade objekt. Ofta ser en shadowbox liknar en inramad bild eller målning, men i stället för att bara visa en bild bakom glas, är en shadowbox en grund låda full av dyrbara och viktiga frågor. Det finns olika konton i historien av shadowbox. I mitten av 19th century, hade många av de viktorianska eliten ser världen genom sina Sterio-Opticans. Dessa små rutor med en räckvidd genom vilket tittarna såg på ljusa målningar och sällsynta fotografier av sevärdheter runt om i världen. Den Sterio-Opticans man sökt så efter att kvinnorna i denna tidsperiod började sätta ihop små askar med bilder och andra föremål, som inte kräver att betraktaren att titta genom ett litet utrymme. Dessa nya lådor blev kända som några av de första shadowboxes. Det finns naturligtvis andra berättelser om ursprunget till shadowbox. Naval tradition har avkunnats ritualen att göra och ge en shadowbox till en sjöman eller officer som går i pension eller lämnar ett fartyg. Enligt legenden är det otur för en sjöman skugga röra marken innan hans kropp gör. De andra sjömännen skulle skapa en shadowbox för avgående sjöman, där de kan utsätta souvenirer, en flagga, medaljer, minnessaker resor och andra objekt för att påminna sjöman sin älskade skepp och skeppskamrater. Den shadowbox skulle innehålla sjömanskyrkan "skugga" tills han var säkert land. Idag, den andra militära grenar ger ofta shadowboxes till avgående soldater och officerare, liksom.

På närmare håll kan en shadowbox fira en semester, en födelse, ett bröllop och en examen, en pension, en samling eller någon speciell händelse. Leksaker, prydnadssaker, baby objekt, foton, biljett Män, torkade blommor, kort golf och bollar, ceremoniella program, eller någon annan önskad poster kan sättas in i en shadowbox. Trä, yttre inramade del av shadowbox kan målas för att matcha färgen på ett rum där det kommer troligen hänga på väggen, eller så kan helt enkelt färgas eller kvar i sitt naturliga tillstånd. Den glaskupa av shadowbox kan vara tonade, etsade eller vänster klar.

En shadowbox är en mycket personlig skapelse. Om man får en shadowbox som en gåva eller gör en för sig, är det en skatt som skall bevaras och som avkunnats i generationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.