Vad är en Pocket diagram?

En ficka diagram är en särskild typ av lagringssystem med plastfickor att många lärare använder i sina klassrum för organisation och lektion planering. Vanligen tillverkade av vinyl, en ficka diagram har metallöljetter upptill för enkel upphängning och fickor plast påsydd på framsidan. Pocket kartorna varierar i storlek, färg och stil och kan tjäna många olika syften. I klassrummet möjliga användningsområden för en ficka diagram är nästan oändliga. Lärare kan placera bitar av papper eller vykort till enskilda fickor, skapar allt från närvaro och diagram beteende till en lektion plan för stavning, läsning eller skrivning. En ficka diagram med mycket stora fickor kan användas för att hålla elevens mappar eller skolarbete, medan diagram med mindre fickor kan användas för att skapa kalendrar eller används för att hålla månatliga kursplan teman för olika klassrum centers. Lärare kan också infoga snabb för journalföring och främmande språk lektioner. Eftersom pocket kort finns tillgängliga i olika storlekar och har ett rimligt pris, gör de en idealisk organisatorisk och visa verktyg. Även om de flesta är kvadratisk eller rektangulär form, diagram några ficka komma i roliga former såsom äpplen. De kan användas interaktivt i klassrummet när de kombineras med den speciella bildkort gjorda för undervisning siffror, bokstäver, sekvensering, och mer.

Pocket diagram arbetar med en mängd olika ändamål i klassrummet, men de kan användas hemma för några av samma ändamål. Föräldrar kan organisera barnens skolarbete, hålla skolmaterial hands, och lagra uppslagsverk och kompletterande arbetsböcker allt på ett ställe. När du använder en ficka diagram hemma, ska du placera den på en nivå där barnen lätt kan nå den. En ficka diagram kan också vara ett bra organisatoriskt verktyg för kontoret.

Pocket kort finns tillgängliga i specialbutiker som säljer skolmaterial och i skolan utbudet del av några Mass Merchandise återförsäljare samt online. De flesta kartor är designade för att hänga på väggen, men vissa mindre ficka sjökort är gjorda för att vara fristående för att användas på ett bord eller skrivbord. De varierar normalt i pris från $ 10,00 till $ 50,00 US dollar (USD) beroende på storlek.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.