Vad är en PAPPERSKNIV?

Medan en sax är en anordning för skärning eller formning papper, och används för en mängd olika tillämpningar från att göra papper snöflingor för att klippa ut tidningsartiklar, en PAPPERSKNIV är en enhet som främst används till att trimma ark papper till en viss storlek . Papper, i detta sammanhang hänvisar inte bara till ark strukturpapper, men till det stora utbudet av papper tjocklekar, bland annat vykort, papp, fotografier, och kan användas på liknande material såsom film och vellum.

De flesta pappers skärare innehålla någon typ av säkerhetssystem för att försäkra säker drift. Andra aspekter att beakta när föregripa ett köp är det antal ark som kan klippas på en gång och bredden av papper som kan godtas. Sättet för driften av PAPPERSKNIV och-för automatisk modeller-hastigheten är också viktigt att ta hänsyn till. Namnet Paper Trimmer används omväxlande med PAPPERSKNIV. Men tidningen slitter, å andra sidan, nedskärningar papper på ett speciellt sätt-det är speciellt utformad för att dela två upp bilder i två separata dokument. Så även om det skär papper, är det inte vanligtvis kallas en PAPPERSKNIV. Det finns flera olika kategorier av enheter som går under namnet PAPPERSKNIV. Termen roterande PAPPERSKNIV kan hänvisa till en handhållen verktyg med vridbart huvud som rullade längs den önskade skärande linjen. Det är som kan hålla en mängd blad. En annan viktig typ av roterande PAPPERSKNIV har bladet monterad på en bas. Papperet ligger-många modeller har riktlinjer för basen för att anpassa papper-och bladet dras genom det, skivning det går.

giljotinen PAPPERSKNIV, är några typer som kallas arm fräsar, har en arm att höjas och sänkas för hand. Beskrivningarna rate dessa fräsar antingen höjden av stapeln de kan klippa ut eller det antal ark som kan skära i en enda skiva. Manuell pappers skärare av denna typ kan skära igenom upp till 3 inches (7,6 centimeter) eller 800 ark. De modeller som kan användas för skärning stora mängder ofta har en klämma att hålla papperet på plats.

För hög volym arbete, finns det halvautomatiska papper kutter eller den automatiska PAPPERSKNIV. Halvautomatiska PAPPERSKNIV kan manövreras med en vev eller en knapp. Automatisk PAPPERSKNIV modeller kan vara elektriskt eller hydrauliskt. Förutom stapeltjockleken, dessa enheter ge avkastning volym i nedskärningar per minut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.