Vad är en Brad Spikpistol?

en Brad Spikpistol är en handhållna verktyg som skjuter Brad spikar på plats. Brad naglar är små, tunna, slutade naglar med smala huvuden som sticker bara lite åt sidan, vilket gör att naglarna blir inbäddade gång hamras in i skogen. Vissa Brad naglar är ens huvud, och i genomsnitt 1 /2 till 2 inches (1,25 till 5 cm) i längd. Brad Spik komma i pneumatiska och elektriska sorter. Pneumatiska Spik använder tryckluft för att skapa tillräckligt med kraft för att skjuta på naglarna, och måste användas med en luftkompressor. En av de största fördelarna med en Brad Spikpistol är att du kan använda det utan att behöva klämmorna. Helt enkelt lägga lite lim och hålla din bitar på plats är nog, som Brad Spikpistol fungerar snabbt och korrekt. Själva verktyget är i allmänhet lätta och bekväma att arbeta med. Brad naglar och Spik är den perfekta lösningen för små träbearbetning projekt, eller lägga till detaljer och trimma till större projekt. När du använder en pneumatisk Brad Spikpistol, kom ihåg att kompressorer skapa vatten som kan hamna kör genom dina verktyg. Air verktyg olja, tillämpas på luften montering, kommer att bidra till att minska mängden vatten uppbyggd i din Spikpistol. Om du inte har en egen luftkompressor, finns kit som finns att köpa som inkluderar både en handhållen kompressor och en brad Spikpistol. för varvtal, är makt, och driftsäkerhet, det pneumatiska brad Spikpistol överlägsna verktyg. Den tryckluft som säkerställer ett rent skott, och du kan skjuta ut flera spikar i rad. Det finns sladdar bifogas denna modell, men som kan vara lite begränsande. En sladdlös elektrisk modell har inte samma mängd kraft och inte arbeta så snabbt, men detta Spikpistol kommer in på hög eller svåra fläckar mycket lättare.

På de flesta modeller av Brad Spik, kan du ersätta häftklamrar för Brad naglar, så du slipper bära runt på en separat häftpistol. Den Spikpistol är perfekt för skåp arbete, spikning i döda vinklar eller runt hörn, och en mängd hem-förbättring uppgifter som vägg panel, eller fönster och hus dörr. Den brad Spikpistol eliminerar behovet av pre-borrning, vilket kan orsaka trä dela. När du använder en Brad Spikpistol, det finns vissa grundläggande säkerhetstips att hålla i minnet. Koppla luftslangen eller koppla ur Spikpistol vid lastning eller när den inte används. Förvara Spikpistol borta från barn och husdjur, och alltid hålla händerna ur vägen på naglar. Bära skyddsglasögon är ett måste vid användning av elverktyg.

En Brad Spikpistol är det perfekta verktyget för alla Woodworker, hem förbättring buff, eller möbelsnickare. Dess riktighet och användarvänlighet kan inte mäta sig med alla andra verktyg i din arsenal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.