Vad är Woodscapes?

Woodscapes är trä hantverk kit som gör att du kan skapa dina egna konstverk till ditt hem. Genom målning och limning ihop olika bitar av trä, kan du skapa vackra men prisvärda heminredning. Även om du har någon tidigare konstnärlig utbildning, kan du avsluta ett woodscape på bara några timmar. Den stil mest woodscapes är ganska traditionell. Landskap är ganska vanligt, även om vissa woodscapes kan också funktionen djur eller blommor. Fyrar och nautiska scener förefaller också vara mycket populär design alternativ för woodscape entusiaster. är mest woodscapes tillverkas antingen gran eller Basswood. Woodscapes gjord av basswood har vanligtvis ett jämnare utseende än gran woodscape kits. Eftersom gran kit tenderar att ge ett större färdiga projekt, många konsthantverkare välja gran woodscapes när de är ute efter att skapa imponerande displayer för sina hem. Den grundläggande principen för ett woodscape är en korsning mellan ett pussel och en färg i antal kit. Woodscape Kit ingår Precut bitar av trä, färg, penslar, lim och en bruksanvisning. Mer komplicerade woodscapes kan funktionen etsning på några av de enskilda delarna.

Vid montering av woodscape är organisationen nyckel. Sprid bitar på ett stort bord och kontrollera att du har allt du behöver innan du påbörjar projektet. Om du är orolig att du inte kan slutföra projektet på ett sammanträde, lagra bitarna i små plastpåsar tills du behöver dem. När din woodscape är klar kan du använda ett tunt lager lack eller GRUNDPOLISH att skydda träet. Vissa valpar har en ram ingår för enkel display. Men om din utrustning inte bestå av en ram, kan du enkelt ta din woodscape till en lokal utformning affär för att välja en ram som passar din heminredning.

De flesta woodscape formgivningar de överklaga till äldre crafters kan barn fylla enkelt ett kit trä hantverk med vuxen hjälp. Eftersom delar av en woodscape är Precut finns inga skarpa inblandade verktyg. Dessutom målar i en woodscape kit är typiskt vattenbaserade akrylfärger för att rensa upp en relativt enkel process.

kan Woodscapes köpas på de flesta större båtar butiker eller online från hantverk specialitet trä webbplatser. Priserna varierar beroende på storleken på den färdiga bilden och huruvida en ram ingår i woodscape kit. Dock kan konsthantverkare på en budget kunna hitta försäljning och specialerbjudanden med noggrann jämförelse shopping.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.