Vad är Variegated Garn?

Variegated Garnet är flerfärgad garn som är färgade i sektioner. De färgade delarna kan visas i slumpmässig ordning eller i en uppsättning mönster. Hursomhelst, skapar strimmor av olika färger i melerat garn intressanta effekter på stickade och virkade föremål såsom filtar, tröjor, sjalar och kläder baby.

Brokig garn är särskilt stor för beginning needlecrafters som de kan få en olika färg i sina projekt utan att ha komplikationen att arbeta med komplexa mönster och många olika delar av garn. Brokig garn är också lätt att köpa sedan så länge du gillar färgerna i den strimmiga garn, bör du vara nöjd med den strimmiga mönster skapas. Multi-colored mönstret skapats med brokig garn också gör nybörjar-nivå projekt såsom scarves mer intressant att titta på än om de hade arbetat i en enda färg.

Brokig garn finns i flera olika färgkombinationer. Du kan hitta olika nyanser av samma färg eller en regnbåge av totalt kontrasterande färg. Christmas rött och grönt, påsk pasteller och militär grön och khaki är bara några av de många färg varianter av melerat garn finns. Brokig pastell baby vikt garn är ett klassiskt och vanligtvis finns i pastell Rainbow ser liksom i all-blues, all-rosa eller en grön och gul blanda etc.

Brokig garn kan användas som en accent trim liksom en hel trikå bit. Till exempel kanske du vill trimma en färg sticka eller virka baby filt med en gräns av melerat garn eller göra en afghansk med omväxlande ränder av fast och brokiga garn. Gränserna tillverkas från melerat garn cam också lägga intresse för en fast trikå hatt.

En faux brokiga titt kan göras genom att sticka två delar i två olika färg garn tillsammans som ni skulle arbeta med en strand. Resultatet är inte riktigt samma sak som autentiska melerat garn som har mer än två nyanser eller färger, men det kan lägga en djärv och spännande utseende beroende på vilken två färger. Denna metod bör endast användas när du vill ha tjockare objekt såsom tofflor, eftersom stickning två trådar som man tillverkar en dubbel vikt post.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.