Vad är Tricot Fabric?

ofta används som foder material är trikå tyg ett material som kan tillverkas av naturliga eller syntetiska fibrer och har en unik väv som gör det möjligt att släta på ena sidan medan idrottsliga struktur på den andra. Här är några grundläggande fakta om Trikå tyg och hur materialet används. I grund och botten en vanlig Varptrikå tyg, kan Tricot tyg skapas med en mängd fibrer och blandningar fiber. Det är inte ovanligt att olika typer av trikå som skall tillverkas med hjälp av bomull, ull, silke, rayon eller nylon, eller någon kombination av fibrer. Eftersom mönstret för trikå tyg är skräddarsydda design med fibrerna kör på längden och samtidigt anställer en interlooped garn mönster, är strukturen på Tricot lite annorlunda från vissa andra typer av material. Ena sidan kommer att innehålla fina revben körs i ett längden mönster, medan den andra sidan kommer innehålla revben som körs i en korsvis riktning. Den färdiga utseende Tricot är att en robust än mjukt material som kan vara idealiska för en rad applikationer.

En av de vanligaste användningsområdena för Tricot fabricis i skapandet av foder för delar av bagage, lådor smycken och kläder behållare för lagring. Tricot är en icke-elastiskt tyg som kommer att hålla sin form för ett antal år, så beläggen inte börja sag eller bölja som containern åldrar. Eftersom Tricot är ganska tåliga, kommer liner också visa väldigt lite i vägen för slitage eller tår, även med flitig användning. En annan populär användning av trikå tyg är för kvinnors underkläder. Eftersom materialet kan göras med fibrer som gör att inte bara stödja utan även tröst, är Tricot ofta sysselsatta med tillverkningen av trosor i synnerhet. Tricot kan skapas med ett tyg mönster liksom färgat obegränsat antal färger, så valet av tricot underkläder är inte begränsad när det gäller utseendet. Som ett perfekt val i varmt väder, tricot underkläder är särskilt användbara, eftersom de inte tillåter kroppen att andas.

är en växande användning av trikå tyg finns i hemslöjd marknaden. Tricot är ett lätt material att arbeta med, så många hem crafters börjar använda Tricot som ett medium för att producera docka kläder och som tyget i valet för tyg kransar och liknande projekt. Crafters upptäcker att tricot tyg kan vara ett prisvärt alternativ till vissa andra typer av material, samtidigt som man tillhandahåller högkvalitativa resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.