Vad är Suncatchers?

En suncatcher, även kallad en ljus-catcher, är ett glasmålningar konstverket som hänger sig i eller nära ett fönster så att den fångar tillgängliga ljuset utifrån. Skapade för att vara en optisk skämt, suncatchers är ofta små, varierar i form och mönster varierar från abstrakta mönster till skildringar av natur, som t. ex. blommor och fåglar. De är vanligtvis mycket färgstarkt med minst tre eller fyra olika färger ingår i mönstret. Suncatchers brukar ha några hängande mekanism som kan vara en enkel krok eller en liten kedja.

Även suncatchers i allmänhet betraktas som en del av målat glas konstverk, många inte görs av målat glas, utan plast eller tunn, målat glas. Både glas och suncatchers plast finns massproducerade och handgjorda. Många glasmålningar hantverkare samlas intrikat suncatchers i olika storlekar från små, runda fönster dekorationer till stora utformad paneler hängas från taket. Suncatcher hantverk kit är mycket populära, särskilt för barn, och i regel inte görs av målat glas, utan plast som kan målas med en speciell transparent färg.

massproducerade suncatchers är också populära och ofta ingår i andra objekt. En suncatcher kan ingå i både inomhus och utomhus dekorativa tillbehör inklusive ljus, vindspel och olika dekorationer trädgård. Överklagandet av suncatcher är dess tydliga färger som blir visuellt tilltalande när ljus lyser igenom. När hänga en suncatcher i ett fönster, tänk på vikten av objektet. De som är byggda av äkta målat glas väger mycket mer än de gjorda av plast eller till och med målat glas. Att säkra ett glasmålningar suncatcher till ett fönster med bara en sugpropp kanske inte tillräckligt för att stödja sin vikt och kan således resultera i att bryta. När ett glasmålningar suncatcher i ett fönster, bör det säkras genom en krok fäst ordentligt till toppen av fönsterramen.

Lägre vikt och suncatchers plast som kan hängas på ett säkert sätt i ett fönster från en sugpropp. Ännu större suncatchers kan hängas inomhus i taket över en halv vägg eller provdelare eller från det inre kanten av ett burspråk. Så länge en suncatcher kan fånga inkommande ljus kan de lägga till visuella intryck till de flesta något område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.