Vad är Sterling Silver?

Sterling silver är ofta karakteriseras som rent silver , när det i själva verket är ett silver legering. Rent silver, även kallad fin silver , definieras som 99,9% rent silver, men är för mjuk för de flesta användningsområden. Sterlingsilver innehåller 92,5% silver, medan resterande 7,5% är annan metall, oftast koppar. Tillägget av billigare metall-som ofta kallas ett oädel metall -används för att härda den resulterande legeringen så att metallen kan kastas i former som den behåller med bruk. p

Sterling silver är märkt med en stämpel på undersidan av pjäsen. Form av stämpeln varierar från land till land, och i USA från tillverkare till tillverkare. En av de vanligaste användningsområdena för sterling silver är att göra fint porslin. Detta omfattar normalt redskap-knivar, gafflar och skedar-samt kaffe och te innehåller service, med silver brickor. En uppsättning formella silverbestick kan omfatta flera olika typer av gafflar som enbart skulle användas i stället inställningen om måltiden kallas för dem-ett skaldjur gaffel, till exempel, är en liten, vanligen tredelade gaffel används för ostron, musslor, och så vidare. Skedar kan vara allt från den lilla demitasse sked till soppsked, med större tjänar skedar komplettera samlingen.

Sterling Silver angrips bara genom att vara i kontakt med luften. Rent silver är, som guld, ogenomtränglig för vanära, eller oxidation på ytan. Det är den legering metall med lockar matt. Rub tummen över en till synes blanka bit av sterling silver. Du kan hitta en tråkig smetas på huden som visar att sterling silver börjar vanära. Din sterling silver kan hållas poleras enkelt genom polering med en bomullsduk regelbundet. Sterling silver som lagrats bort oanvända under en tid kan utveckla ett betydande lager av matt och behöver en polering pasta. Innan du använder den pasta och armbågen fett, prova följande Butlers knep.

Line botten av diskhon eller en dishpan med tenn folie och fyll med varmt vatten . Tillsätt lite salt och bakpulver. Proportionerna är inte avgörande här, bara kasta in ett par teskedar av varje. Nästa ställde sterling silver i vattnet, med bitar vidröra varandra och Stanniol. Den matt kommer att dras bort från silver till folie-i fall med kraftigt missfärgat, kommer du att kunna se den flagna. Ledighet i högst fem minuter, skölj och torka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.