Vad är Soap Formar?

Soap formar är mögel som kan användas för att göra bar tvål hemma. De kommer i olika former och storlekar, så att människor kan göra allt från snäckskal-formade tvålar gäst till ekonomi-sized bar tvålar för familjens bruk. Craft butiker ibland säljer tvål mögel, och de kan också beställas via kataloger som transporterar soapmaking leveranser, eller göras hemma från tillgängligt material, för människor som känner slug.

Syftet med en tvål mögel är att hålla tvål på plats medan den hårdnar, tillåter människor att göra tvål med en särskild form. Alla typer av tvål typer kan göras i tvål formar, inklusive lut och talg-baserade tvål och gel tvålar. Tvålen Blandningen hälls i formen medan den är i flytande form, och sedan får härda och ställa innan unmolded och används eller förpackade för lagring.

Smörjning i allmänhet inte nödvändigt med en tvål mögel, eftersom tvål är naturligtvis mycket hal. Tvål formar kan vara tillverkade av trä, plast, metall och silikon, och de kan stämplas eller präglad med ett mönster som visas upp på tvål, eller lämnas slätt. Plain formar kan förvandlas till prägling mögel genom att sätta något i formen innan tvålen hälls att lämna ett märke. Objekt som torkade blommor kan också användas för en rad tvål mögel för dekorativt ändamål. Man kan använda en tvål mögel att göra mycket grundläggande bar tvål med släta eller färgad tvål, men de kan också få fantasifull. Inneslutningar som skal marken valnöt, havregryn och sand kan läggas till för exfolierande egenskaper kan till exempel medan torkade örter och eteriska oljor användas för att göra väldoftande tvål eller såpa aromterapi. Färgad tvålar kan också produceras i marmorerat, ådrad och randigt mönster genom att kontrollera pour att skapa distinkta bar tvålar. Människor med mycket stadig händer kan även skapa färgade mönster som blommor och prickar i sina tvålar.

Handgjord tvål kan användas hemma som vanliga hushåll tvål, och det kan också användas för gåvor. Distinkt tvål formar med säsongs-eller regionala frågor, såsom jul mögel, mögel strand och skog mögel kan användas för att göra särskilda och särskiljande tvålar som kan förpackas för vänner under helgen. Vissa företag säljer soapmaking kit som innehåller ett block med bas tvål som kan smältas och blandas med ingår färgämnen och eteriska oljor innan de gjutna, för personer som just har börjat experimentera med soapmaking.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.