Vad är Router tabellerna?

Router tabeller är speciella tabeller som används med en router. En router är en woodworking verktyg som hjälper till att sätta spår i trä så att delar av ett projekt kan passa ihop. Router tabeller låta Woodworker att utföra arbeten som skulle vara praktiskt taget omöjligt utan ett bord. Anledningen är att det finns en hel del manövrerande inblandade när du använder en router för att hålla virket hålls på plats. Router tabeller hålla projektet på plats.

Färdiga inbyggd router tabeller är vanligtvis relativt dyra och kan vara för snäv för många projekt. Vissa router tabeller dock ge en fungerande yta på 15 inches (38,1 cm), som tillåter betydligt mer flexibel än en vanlig affär, köpte modell. Vid köp router bord, är det viktigt att överväga ryggstöd. Det bästa routern tabellerna finns ryggstöd som kan tas bort från bordet för att möjliggöra fri form dirigering vid behov. är det genomsnittliga routern tabellen stöds på vertikala skruvar som sträcker sig från ett växande bas. Router tabeller är utformade på detta sätt för att ge enkel tillgång till basen. Manövreras manuellt kedja och kedjehjul trådar systemet skruvar upp och ner unisont för att höja och sänka bordet. Denna konstruktion gör det möjligt för en person att verka i tabellen samtidigt som hanteringen av projektet eller routern. är Routern ombord på en montageplåt, som gångjärn till basen ram. Detta gör det möjligt att luta i en vinkel som är ställbara i förhållande till den horisontella bordsytan. På detta sätt kan projektet placeras i valfri vinkel nödvändig. Detta är särskilt viktigt om projektet har udda vinklar.

förmåga routern monteringsplattan att luta gör special cuts, som passar ihop, mer exakt eftersom de mitered i olika vinklar. Mångsidighet router tabeller är ett måste. Annars är kreativitet projektets begränsade, liksom urvalet av bitar som kan användas med ett projekt. Bra router tabeller gör det möjligt att utöka woodshop förmåga och möjlighet till större flexibilitet i de typer av avslutade projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.