Vad är Resin siffror?

Resin siffror är siffror tillverkade av harts, en förening som hårdnar till ett segt, starkt material med behandling. Naturliga eller syntetiska hartser kan användas för att göra harts siffror, och harts är en mycket populär gjutning och modellering av material. Det finns flera källor för harts siffror, och det är också möjligt att skapa dem hemma med material harts gjutning, som finns på många hantverk och butiker hobby.

Denna förening har en rad fördelar som en gjutning material som har gjort den populär för kommersiellt producerade gjutgods samt gjutgods hobby. Resin tar färgämnen bra, gör att människor kan göra färgad harts siffror, och det kan också vara målade, lackerade eller på annat sätt behandlas. Färdiga siffror är slitstarka och relativt lätt, i kontrast med figurer gjutna i material såsom keramik. En del företag gör kåda siffror för dekoration och utsmyckning, med harts siffror som finns tillgängliga i form av träd smycken, små statyetter att använda som småsaker, och så vidare. De färdiga produkterna kan vara färgade och målade, och de kan också vara accessorized med kläder, infälld pasta eller verklig smycken, och så vidare. Förutom att massproducera sådana siffror kan företagen också göra individuella eller begränsad köra plaster statyer som är avsedda för samlare. Det är också möjligt att köpa vanlig siffror cast resin att använda i hantverk projekt. Vissa människor njuta av processen för handpainting och ornamenting, och dessa målade figurer kan användas som samlarobjekt statyetter. Människor använder också kåda siffror som spelbrickor eller polletter i spelet som innebär iscensättning av scener eller händelser, som till exempel i spel med tennsoldater. Dessa siffror kan komma med kit som innehåller kåda säkra färger och tätningsmedel, eller folk kan köpa färg på sina egna. för gjutning hemma kan man ofta köpa gjutning kit som innehåller kåda, material för tillverkning av formar, och så vidare. Människor kan använda en rad olika objekt för att skapa formar. Harts formning används ofta i steg, film och TV för att snabbt producera rekvisita som kommer att bli lätt att hantera och har en realistisk känsla och utseende när de är klara med målning och andra behandlingar. Man kan också använda kåda gjutning kit för att göra kostym smycken, konst, och så vidare.

Det finns ett antal möjligheter med kåda som kan göra det ett spännande material att arbeta med. Till exempel kan Model Railroad entusiaster som använder harts siffror för att skapa iscensatta scener längs deras uppsättningar Model Train, medan konstnärer kan använda kåda formar för att skapa småskaliga prototyper av stora skulpturprojekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.