Vad är Quilter’s Band?

Quilter's tejp är en tejp avsedd att användas av quiltare, även om den har andra tänkbara tillämpningar. Tejpen är utformad för att hålla quilting projekt tillsammans medan de arbetade på, vilket gör att Quilter att koncentrera sig på att göra små, kan även stygn. Många tyg leverans butiker säljer Quilter's band, tillsammans med andra verktyg som gör quiltning mycket enklare. Andra band kan användas som substitut, men de kan lämna fula eller kladdiga rester, vilket inte är önskvärt. Som en generell regel är Quilter's band ensidig, och limmet är utformad så att den inte bör Lämna en restprodukt. Den finns i olika färger, syftar till att göra det avtecknar sig mot olika färgade tyger, i standardbredden är kvart tum, eller ca en halv centimeter. Om bandet ligger kvar för länge, eller utsätts för extrema förhållanden som fukt och värme, en liten mängd rester kan finnas kvar, men detta är ovanligt. Förutom att användas nästan som klister Quilter's band kan också vara en guide. Vissa quiltare följa linjen av Quilter's band medan de quilting att säkerställa att deras stygnen raka. Den kan också användas som ett mätverktyg för att se till att sömmarna är jämn och maskor skiljs åt med ett lämpligt avstånd. Vissa företag har insett att quiltare vilja använda bandet som guide, och de har märkt bandet med jämna mellanrum så att den kan användas som ett stygn guide, så att stygnen på samma avstånd från varandra i hand quilting.

lim i Quilter's band är ofta utformade så att Quilter att återanvända bandet, flytta den när det behövs medan han eller hon arbetar på ett projekt. Denna flexibilitet minskar avfall, och sparar tid också, eftersom quiltare inte hela tiden måste skära färska bitar av tejp. Liksom de flesta band, kommer Quilter's band i en stor rulle. Sedan slutet kan ibland vara en utmaning att hitta några quiltare vilja lägga ett litet hörn av utgången i och bildar en flik för att enkelt grepp. Detta trick kan användas med andra typer av tejp också.

Människor som inte är i quilting kan fortfarande hitta en användning för Quilter's band. Det är ett utmärkt smal guide för målning och stenciling projekt, till exempel. Sedan Quilter's band är utformad för att lyfta lätt utan att lämna en restprodukt, kan det skäras bort från måleriet projekt utan risk för sprickor eller sönder lacken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.