Vad är Quilt bindande?

Quilt bindande endast är en remsa av väv som används för att avsluta ett täcke. Den sitter efter täcket rutorna har pusslas, tillade MELLANFODER, undersida bifogas, och alla quilting gjort. Bindande täcken är nödvändig för att täcka den råa kanter arbete och skapa en färdig pjäs. Det första steget i täcke bindande är att välja den typ av täcket bindande du vill. Quilters måste överväga täcket planering, utformning, färg och användning. Om täcket har en hektisk design, det är bäst att välja samma tyg som användes vid den yttre gränsen för quiltdesign. Detta balanserar upptagen design med viss stabilitet. Om täcket har böjda kanter bör du ställa bindande för partiskhet, eftersom vinkeln på fibrerna gör att bindningen till stretch och passar kurvor. När det gäller färg, mest quiltare föredrar att använda en av accent eller huvudfärgerna i täcket och använda den överblivna tyg för bindande. Om det behövs, mindre bitar av överblivet tyg kan pusslas samman för att skapa ett enda band för täcke bindande. Denna metod kan också användas för att pussla ihop många olika färger kvar tyger. Täcken som kommer att uppleva kraftig nötning bör vara bunden med en dubbel bindande, vilket helt enkelt två lager bindande tyg sytts på på samma gång.

Quilt bindande ska klippas 2. 5 inches (6. 4 cm) bred för stora quilts eller 2,25 inches (5,7 cm) för små eller vägg-hängande täcken. Skär av bindning längs STAD kanten av tyget för enkla spannmål och i 45 graders vinkel mot STADKANT för partiskhet. Sy band ihop tills de mäter det totala längden på alla fyra sidor av täcket. Tryck sedan på 1 /4 inches (. 6 cm) längs varje kant bindande och tryck sedan på remsan på mitten längs dess längd.

Square täcket innan monteringen bindande med ett stort T-torget. Mark och sedan trimma överflödigt tyg för att skapa kvadrat hörn. Var noga med att klippa detta exakt torg, se täcket lägger platt och bindande hörnen miter ordentligt. Vissa tycker det är bra att baste stygn 3 /8 inches (1 cm) från slutet av täcket, vilket gör det lättare att fästa och anpassa bindande.

Sewing täcket bindande är en enkel procedur. Applicera bindning till täcket genom sömnad ett kontinuerligt remsa runt täcket. Förvara råa kanter vikas bindande även med kanten av täcket och sy igenom alla lager på täcket kanten av bindande. När de nådde hörnen, helt enkelt stoppa in en del av remsan under så den bildar en mitra och fortsätta sy. Gå tillbaka och hand-sy hörnen från täcket kant till ytterkant, slutade mitered hörn.

Några quiltare undvika komplicerade bindande beslut genom att helt enkelt klippa uppbackning tyget större än den färdiga täcket storlek. För enstaka bindande, klippa uppbackning 2,25 inches (5. 7 cm) större än den färdiga täcket. Vik rå kant på 1 /4 inches (. 6 cm) och tryck. För dubbel bindande, skär den 4 inches (10 cm) större, vikas extra tyg på mitten och tryck. Wrap undersida runt täcket kanterna, och sedan början stygn genom alla fyra lager, stopp längs hörnen för att skapa mitra. Slutföra mitered kanterna med hand-sömnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.