Vad är Photo Montering?

Foto montering i enklaste form är processen att placera ett foto på något annat för visning. Foto montering kan vara så kreativa som fantasin tillåter och kan göras professionellt eller hemma. Foto montering kan ske innan utformningen för att skapa ett professionellt utseende, men foto montering är mest uttrycksfullt ses i scrapbooking.

Scrapbooking medger foto montering vara en oändlig uttryck för kreativitet och stil. En hel sida kan användas för ett enda foto eller till många. Det finns många dekorativa, samordna papper och lager-kort som kan användas för foto montering i en klippbok, och övriga delar av sidan kan smyckas med någon av otaliga föremål från klistermärken till band till dekorativa Brads. Alternativen är nästan obegränsade. Det är viktigt för bevarandet av bilder för att vara säker att använda rätt material för foto montering. Syrafritt papper och lim, tejp, eller vad klibbig substans används för att montera bilden till papper är väsentliga för foto bevarande. De flesta båtar butiker säljer alla syrafritt papper och lim för foto montering och scrapbooking. Du ska aldrig använda vanlig Scotch tejp eller maskeringstejp för att montera bilder på alla ytor, eftersom detta kommer att förstöra bilden med tiden. När du monterar ett foto eller konstverket till en matta för att utforma, är det inte nödvändigt att använda ett lim, men det är lättare. Om du använder ett lim för foto montering innan inramning, återigen vara säker på att det är syrafri. För kreativa utformningen, kan några av de tekniker som används i scrapbooking genomföras. Layered foto montering använder mer än en bakgrund eller försköna hörn kan skapa en unik del av väggdekorationer lämplig för inramning.

De som saknar viljan eller kreativitet att göra egna foton montering kan ta sina bilder till en yrkesman som förbereder dem för inramning. Många upplever också att de är begränsade i storlek mellan papper och tjockt papper i detaljhandelsledet hantverk butiker och behöver en professionell tillgång till olika stora mattor för speciella tillfällen bilder som bröllop bilder eller äldre bilder klass. Om du vill förbereda bilder större än 8x10 för att utforma själv, kan du behöva besöka en professionell butik konstnär leverans för rätt material. Likaså om du har lust att lära kreativa tekniker inom foto montering och scrapbooking, många båtar och scrapbook butiker utbudet erbjuder klasser för nybörjare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.