Vad är PUNKTERA Quilting?

PUNKTERA quilting är en typ av fri rörlighet sömmar som skapar ett mönster på ett täcke. Det kan göras för hand eller symaskin med maskor i rader som är närliggande men inte korsa varandra. De är vanligen mindre än? startpunkt och skapa de unika forma Quilter önskningar.

PUNKTERA quilting är lite som fri form och färg med hjälp av en symaskin, eller en tråd och nål i stället för kritor. När det används som fyllmedel mellan mönster, hjälper PUNKTERA quilting att gå delar av ett område, knyta ihop färgskiftningar och ger täcket en övergripande kontinuitet. Det används också för att avgränsa vissa delar av ett täcke för att få dem att sticka ut. Quilters ofta använder denna teknik för att lägga dimension genom att skapa platser att ligga raklång i motsats till resten av täcket, ger täcket som varma svullet utseende.

Använda PUNKTERA quilting låter dig styras av fantasi och platsen kreativitet, att kombinera nyanser av tråd med handrörelser göra virvlande linje mönster och slumpmässiga former. Även om det kan vara lite skrämmande i början, när hand /fot samordning av PUNKTERA quilting erövras, slutprodukten gör det väl värt ansträngningen. Vanligtvis hålla fotpedalen i en jämn hastighet hjälper inte bara att styra utformningen men minskar chansen att bryta den tråden. Om det görs för hand sy är lättare att kontrollera, men tar mycket längre tid att slutföra. för nybörjare quiltare, experter rekommenderar att ta en provtur med en liten bit av täcke, även kallat ett test smörgås, att få känslan av Stöppling innan du det på the real thing. Det är viktigt att fylla på tråden i den färg du vill använda eftersom Stöppling använder mycket av det. En annan sak att komma ihåg är att PUNKTERA quilting kommer att platta ut delar som kan ändra storleken på din färdiga produkten, så att beakta detta. Om du planerar att quilting för en dubbel säng du inte vill sluta med ett täcke som är för liten för en dubbel säng, men inte riktigt krubba storlek heller.

Med detta i åtanke kan denna typ av quiltning vara oerhört frigöra när du får kläm på det. När du har avslutat ett PUNKTERA quilting design kommer du ha något original att visa upp en County Fair, ge som en one-of-a-kind gåva, eller sätta i plantskolan för att välkomna hem den nya bebisen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.