Vad är Needle Tovning?

Needle tovning är en process för tovning ull med hjälp av särskilda vassa nålar och utan användning av vatten. Fukt i allmänhet inte tolereras väl, eftersom nålarna är taggar, till skillnad slät synålar, vilja och rost. Du kan använda applikationer är av ull att dekorera ditt våt tovning, virkade eller stickade projekt och andra tyger.

Wet tovning är när lager av ull fleece behandlas med vatten för att skapa ett blad eller bit av filt. Det krävs inga nålar eller sömnad och allmänhet rekommenderas som en bra aktivitet för barn. När du får en stor bit av filt, kan du sedan använda ett mönster för att sy något liknande en filthatt till exempel. Vid det tillfället kan du använda nål tovning att pryda med hjälp av bitar av ull och skjuta fibrer till kände att skapa en design. Du kan köpa byggsatser och leveranser via Internet eller ett lokalt hobby butik. Växande popularitet nål tovning har gjort leveranser lättillgängliga. Den mjuka ull fiber, alpacka, är den rekommenderade ull, och enkelheten gör detta till ett bra projekt för nästan alla. På grund av de oerhört vassa nålarna som krävs för dessa projekt barn bör inte nålen tovning. vill komma igång med nål tovning, behöver du fina eller medellång fin ull i en blandning av färger, tovning nålar och en tovning med nål skulle vara bra för, en tovning yta som skum. Det finns nål tovning maskiner som du kan köpa för att hjälpa till med ert projekt. När du har valt vad du ska inreda, du väljer ett mönster. Du kan rita eller skriva ut det mönster på papper att använda som en guide för att överföra till projektet du kommer att försköna. Använd denna guide för stift mönstret till ditt projekt och ta bort papperet. Stiften i tyget kommer nu vägleda ditt arbete. Välj lite ull som är lite större än ditt mönster och riva bort det, kommer du att arbeta överskottet i senare. Då du bara sticka nålen genom ullen och tyget går in i skummet. Du behöver inte sticka djupt. Eftersom kanterna på mönstret växa fram, bara vika ihop av ull till mönster och tryck tyget i sig självt.

Nål tovning är ett bra projekt för någon som kanske känner som om de inte har många konstnärliga talanger. Det finns ingen räkning eller stygn för att memorera, så det är lätt att plocka upp igen om du har avbrutits. Det är en bra båt att komma igång med och bredda din listigheten färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.