Vad är Glass Etching?

Glas etsning kan lägga till en känsla av drama, elegans och förfining som annars vanliga hushållsartiklar. Kontrasten en tydlig design på en frostad bakgrund fungerar bra på vaser, speglar, tavelramar och glasbehållare lagring. Etsade mönster kan också användas i Windows för att ge en dekorativ Privacy Screen som fortfarande släpper in tillräckligt med ljus för en luftig, öppen utseende. Monogram, blommor, blad och enkla geometriska former är några av de populäraste inslagen i glas etsning mönster. Till att börja ett glas etsning projekt, behöver du ett fåtal grundläggande förnödenheter och ett välventilerat arbetsområde. Om du inte har ett specifikt syfte i åtanke för din etsning, glas kan köpas från lågprisbutiker, försäljning garage, eller affärer sparsamhet. Etsning cream finns på alla större båtar lagra och innehåller en syra som tar bort ett fint lager från glaset lämna ytan frostigt vit färg. Självhäftande plast schabloner i utformningen av ditt val gör det enkelt att skapa ett mönster på en böjd glasbit. En droppe trasa för att skydda din arbetsplats och gummihandskar för att skydda händerna är också viktiga för en etsat konstglas projektet.

Anvisningar för glas etsning grädde kan variera beroende på märke, så se till att läsa på förpackningen noga innan du påbörjar ditt projekt. Det är viktigt att veta hur länge krämen tar att torka, så du behöver inte ta bort schablonen för snabbt. Dessutom är vissa märken av etsning grädde kan återanvändas, så det är smart att kolla om du kan spara överskjutande kräm för ett annat projekt.

Vid ansökan etsning grädde till en glasytan, kom ihåg att en smidig och tjockt lager skapar de bästa resultaten. Om du inte använder tillräckligt mycket kräm, du kan ha en mycket inkonsekvent finish som gör det svårt att se din design. Om du inte är säker på god teknik, lösningar på en gammal burk eller spegel tills du är nöjd med processen. Dock måste du tänka på att etsning kräm inte fungerar på föremål tillverkade av härdat glas.

Om du har en stadig hand och gör din egen stenciler är ett bra sätt att vara kreativa med glas etsning projekt. Helt enkelt på tejp hylla liner på glasytan, så smidigt att ta bort alla bubblor och veck. Skär bort de områden som du vill ska visas frostat med en farkost kniv innan du applicerar glas etsning grädde som när du använder en köpt stencil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.