Vad är Fiber Papers?

Fiber artiklarna är inte helt tillverkade av pappersmassa, men inkluderar vissa karakteristiska växt fiber som ger dem deras karaktär. Bomull fiber papper är det vanligaste exemplet, men många fiber papper innehålla mer exotiska material. Fiber papper kan vara handgjorda och maskintillverkade, och kan omfatta traditionella eller nyutvecklade metoder och material. När tillsats av fiber är dekorativa, Fiber papper betraktas som en integration papper. En av de mest kända och mest populära papper fiber är Mulberry papper eller Osone . Osone finns i både hand och maskintillverkade varianter och finns i olika vikter, inklusive en ljusare vävnad vikt. Den finns i en mängd olika färger.

Banana fiber papper införliva bitar och delar av banan bark i Osone ark. Denna typ av fiber papper finns i en rad olika färger och i en naturlig skugga, och bark kan färgas också. Det finns också vetehalm papper , där vetehalm är en konstnärlig utöver kožo. Det finns några mindre vanliga fiber papper som är värt att notera. Mixed fiber papper infoga flera fibrer, och kan omfatta jute, ull, halm, gräs och andra naturliga fibrer. Cagome och Basho är japanska specialiteter: de är vävda bark av papper.

Alternativa fiber papper är namnet till fiber papper som skapats i syfte att minska användningen av träd. Det kallas ibland "träd-free" papper. Används Fibers eller föreslås för användning i denna typ av papper inkluderar hampa, kenaf, vete halm, stjälkar solros, och trasor.

Fiber papper hänvisar också till papper gjort av aluminium, trådar kisel som är placerad mellan glas eldas och ugnen hyllan och påverkar undersidan av glaset på olika sätt. Denna typ av fiber papper är pre-avfyras före användning och kan ofta återanvändas, men antalet gånger återanvändning beror på papperets tjocklek. Kodak gör en växande papper för utskrift av fotografier med en fiber bas som kallas fiber papper . kolfiberpappret är en gas diffusion lager (GDL) används i applikationer bränslecell. Keramisk fiber papper är en produkt som används för asbest ersättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.