Vad är Fabric Adhesive?

Namnet tyg självhäftande omfattar en rad olika produkter som ger tillfällig eller permanent sätt att fästa tyg utan sy. Några av dem finns bara som ansökningar, medan andra säljs redan tillämpas på ett tyg eller material, med självhäftande aktiveras samtidigt som den som material till ett projekt.

Hushåll lim. Samtidigt som utformats för andra syften, kan vita skolan lim eller lim stick fungera som ett tyg klister, tillfälligt hålla tyg tills den är sydd och eliminera fastlåsning. Använda denna typ av lim kan vara särskilt användbart för filt och andra tjocka tyger. En fördel är att, till skillnad från stift, som kan orsaka svallvågor dessa lim lämna tyg platt. De tvättar inte ut, så den mängd som används måste vägas noggrant.

Spray Fabric Adhesive. Spray tyg lim är bra och nättare att tillämpa än lim, men inte permanent om väven renas genom tvätt eller kemtvätt. Och till skillnad från rekommenderade lim, har det giftig rök och måste användas i ett väl ventilerat utrymme.

Fabric Glue. Det finns flera olika typer av tyg lim som går under namnet tyg lim. Lim för att fästa strass, paljetter, glitter och pärlor på tyg görs i både tvättbara (permanent) och icke-tvättbara formler, den första för kläder och andra objekt som behöver rengöras, och den andra för dekorativ konst tyg. Vissa tyg lim bilda en permanent band mellan två lager tyg, ett slags vätska smältsäkringar nätet som kan användas under-sy projekt. Det finns också specialiserade tyg lim för att kontrollera nötning och töjbart lim för att lägga till prydnader till töjbart tyg.

Bonding tyg eller Påpressbart webben. En annan typ av väv lim järn-on bonding tyg ibland kallas smältsäkringar webb, ett lager av självhäftande material som placeras mellan två lager av "vanliga" tyg som smälter ihop dem permanent. Den levereras i band och ark, med eller utan stöd papper. Vissa smältsäkringar sadelgjord har tryckkänslig självhäftande på båda sidor att inneha poster i stället tillfälligt innan de strök sammansmälta dem. Annan typ har ett mönster tryckt på för att bistå med skärande att passa. Det går limning tyget vara tillformade först och smält till både applikationer och det stöd tyg som är inklämt i mellan och värms upp med ett ångstrykjärn. Alternativt kan ett helt ark med tyg förvandlas till bondable tyg genom att smälta limning tyg till det med stöd blad kvar på andra sidan. De nyskapade bonding tyg kan sedan kapas till valfri storlek och form, och användas som en applikation genom att ta bort stöd ark och smälta det till andra tyg.

Påpressbart webben i band form kan användas för Hemming kläder, örngott, filtar, dukar och gardiner. Tape bredder innehålla? tum, 5 /8 tum,? tum och 1? inches (~ 6,4 mm, ~ 15,9 mm ~ 19 mm, och ~ 32 mm). Till hem med smältsäkringar webben, placerar du den mellan hem och av vad plagget eller andra objekt, där det ner en bit från kanten på fållen ersättningen. Pin den och järn enligt anvisning. För tunga material, är en bredare remsa upp till djupet av fållen bidraget används för att ge fåll mer styrka. Denna typ av band kan också användas i något sy-projekt, däribland filtar.

Påpressbart Interfacing. Påpressbart gränssnitt ingår tyg självhäftande redan bunden till ett material. Både vanliga och skulptera vävda gränssnitt finns i smältsäkringar versioner, tillsammans med icke-vävda stilar. Smältsäkringar gränssnitt kan användas till kläder, Gardin underlag, handväskor och andra projekt. Det kommer också i en mängd olika material, inklusive Tricot, 100% polyester, och olika polyester /blandar nylon och specialiserade former för olika tyg vikter.

Andra Påpressbart Material. Förutom smältsäkringar gränssnitt, det finns flera andra produkter som har pre tyg självhäftande appliceras på ett material. Det finns smältsäkringar fleece och smältsäkringar bomull vadd till stoppning täcken, kuddar och andra objekt, smältsäkringar partiskhet band i?-Tum och?-Tums (~ 6,4-mm ~ 19 mm) bredder för Hemming, kantning och liknande tillämpningar; smältsäkringar inkjet printable skivor för tillämpning av grafik och bilder till kläder, kuddar, ans så vidare, och smältsäkringar tråd för tråckla, applikationer och andra applikationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.