Vad är Corsage Pins?

Corsage stift eller boutonniere stift är raka metall stift, med en rund eller tår-formade, oftast plast, huvudet som är mest traditionellt en pärla färg. De kan göras i en mängd olika färger för att motsvara klä färger, färger bröllop eller andra arrangemang. Längd stiften varierar från cirka 1,5 till 2,5 inches (3. 81-6. 35 cm). Den kortare reklamfilmer med större sannolikhet att användas för boutonnieres, och ju längre corsage stift är bäst när du har överarbetat eller tung corsages till stift. Ibland kan du behöva två stift för att utföra jobbet, om corsage arrangemang är särskilt stor. För en mindre corsage eller boutonniere du kan inte kräva stiften alls, och ett säkert stift nålas utom synhåll räcker. Om du beställer blomsterarrangemang från en blomsteraffär, får du oftast stift varje corsage eller boutonniere. Du kan även tala med blomsteraffären om speciellt beställning stift om du vill ha dem annorlunda än den traditionella pärla huvudet. Många människor vill göra sina egna corsages eller boutonnieres, särskilt för bröllop. Om du gör det, måste du köpa pins för dem. Dessa finns tillgängliga från florister, och du kan köpa dem i lösvikt på internet, där du kan vanligtvis få de bästa erbjudandena för corsage stiften om du behöver flera.

Använda corsage stift kan vara en svår process. För ung herre, som erbjuder en corsage innan en dans behöver inte betyda att du bör vara ett att sätta fast. För att du fästa corsage bara klänningen, och inte peta på huden, du borde verkligen sätta in en hand bakom stift medan du sätter. När unga damer bära strapless klänningar, kan detta vara opraktiskt och olämpligt. Istället kanske du vill ha den unga kvinnan att fästa corsage själv, eller få en annan kvinna i huset för att hjälpa henne med fastlåsning.

vanligtvis de bästa delen av corsage är lindade stammen och du vill pin både genom och under stäven på en lätt vinkel nedåt. Börja med corsage i lämpligt läge, som på de flesta klänningar är på nyckelbenet och rakt upp och ner. Pin i tyget precis intill stammen, sedan stift genom en liten del av stammen och tillbaka genom tyget. Upprepa denna procedur igen, väva stift genom tyget ytterligare minst en gång, och vara säker på att den kraftiga punkt pinnen vilar säkert utanför det tyg sista vävning, för att inte peta in i huden. Chefen för corsage stift kan visa, men stiftet spets skulle döljas syn av corsage.

Om du vill ta en corsage till någon och är inte medvetna om vad personen kan vara klädd i en underbar alternativ är handleden corsage, som inte kräver corsage stift. Detta är bara gled över handleden och bärs som ett armband. De är ett bra val för de rädda för fastlåsning. Ännu en gång du har fäst några corsages, det är inte så utmanande att göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.