Vad är Chunky Garn?

Chunky garn hänvisar till tjockt garn som används för att sticka eller virka varma kläder och andra föremål som passar en tung vikt och stora stygn. Det är också säljs som skrymmande vikt garn och används vanligen med Förenta staternas storlek 10, US10 (6. 5mm) stickor eller USJ (6mm) och USK (6. 5mm) virknålar. Super-chunky är ännu tjockare än chunky vikt garn och är den tjockaste och tyngsta vikt garn finns. Super-chunky används ofta med US11 (8mm) eller större stickor och ett USM (9 mm) eller större virknål. Det finns många olika texturer och material som finns i chunkier garn vikter.

Cashmere chunky Garnet är elegant och mjuk. Det är idealiskt för att göra lyxiga scarves eller kasta filtar. Cashmere chunky finns i många färger, från mjuka pastellfärger till levande Brights till smakfulla neutrala. Cashmere är ull som kammade från de mjuka underullen av Cashmere get. Vissa Cashmere chunky garn blandas med silke för att skapa en ännu silkier känner till garnet.

Mohair är en annan typ av silkeslen, elegant garn av gethår. Angora getter har mjuka siden-liknande hår som används för att göra chunky mohair garn. Mohair är känd för sin styrka och den dimmiga textur som skapas när det är trikå. Chunky mohair garn finns i brokig eller flerfärgad bollar som kan ha en akvarell titta på dem. Vissa mohair garn är handmålade för en-av-en-is kind, rainbow-liknande färgmönster.

Ull tjockt garn av lammull. Vissa ull chunky och super-chunky garn blandas med akryl. Bomull chunky Garnet är ett naturligt alternativ till akryl chunky och super-chunky garner. Vissa chunky garner kan vara allt akryl. Dessa syntetiska garner är ekonomiska och lätta att sköta och kan ha en grov, Tweedy struktur snarare än mjuk silkeslen känsla av naturligt ull, mohair eller kashmir chunky garn.

Även tjockt garn som används för att sticka eller virka tröjor, super-are chunky sorter som vanligtvis inte används till kläder andra än sjalar eftersom stygnen är mycket stora. Super-chunky garner kan användas för att kasta kudde täcker eller små mattor för hemmet. Chunky garner är populära för stickning och virkning bitar av kläder som tröjor, västar, sjalar, mössor och halsdukar. Chunky vikt garn är också perfekt för att göra filtar, tofflor och strumpor samt plånböcker och väskor. Överblivna längder på tjockt garn kan bindas ihop och trikå till bordstabletter, tröjor hund och många andra punkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.