Vad är Candle Formar?

Candle formar används i ljus gör för att skapa olika storlekar och former av ljus. De är nödvändiga för att heta vax att ställa och härda, hindra det från att spilla på andra ytor. Candle formar gör det också möjligt att skapa roliga former för personliga dekorationer eller gåvor.

De flesta ljus formar är gjorda av lätt aluminium, silikon, gips eller plast. I allmänhet kommer ljuset mögel lossna och delad på mitten för att göra det lättare att ta bort de bildade ljuset. Om inte, en del föreslår smörja insidan av mögel med vegetabilisk olja för att göra ljuset glida ut lättare. Några ljus formar funktionen även små hål i botten för kontinuerlig gängning av veken-Om inte, måste du glida en uppvärmd plocka, nål eller tråd genom mitten av ljuset. Värmen kommer att mjukna vax, smälta ljuset och skapar ett hål där du kan infoga veken.

Candle mögel finns i praktiskt taget vilken form du kan tänka dig. Finns standard formar, vilket kommer att skapa olika storlekar på runda eller fyrkantiga ljus, eller små fat som gör en uppsättning av små värmeljus ljus Ljuslyktor. Det finns många specialitet formar som kan beställas eller finns i hantverks butiker i semester former, figurer födelsedag, former av djur, natur och mat, bland många andra.

Andra än ljuset formar, de verktyg du behöver för att göra ljus innehåller stearin, som finns i olika typer såsom gel, soja och paraffin, en veke, en dubbel panna för att säkert värma vax; väldoftande oljor och färger om så önskas, och en värmekälla. Alla dessa punkter finns på nätet, i hantverks-butiker, och även i vissa större lågprisbutiker med ett hantverk avdelning. När du fyller upp ljuset formar, gör det inte under diskbänken-om du av misstag spilla vax ner i avloppet, kommer det att täppa till avloppet och vara mycket svårt att avlägsna. När du gör ljus, är det viktigt vara säker. Du bör ha en ren och klar arbetsyta och gör dig medveten om eventuella varningar om eteriska oljor och doftämnen. Melting stearin inte koka, men det kan säkert bränna dig. Stearin börjar röka när det blir för varmt-om detta händer, stäng av värmekällan och täcka potten. Häll aldrig vatten på heta stearin, och hålla en brandsläckare i närheten. Inte gör ljus med barn eller husdjur i närheten, och aldrig lämna heta vax obevakad. Arbetar långsamt och med försiktighet när man ljus kommer att förhindra brännskador och olyckor.

använder specialpapper ljus formar för att göra ljus är ett roligt och annorlunda sätt att fördriva tiden. Du kan sedan dekorera ditt hem med ljus, eller ge dem som presenter. Du kan även spara pengar i slutändan genom att göra egna ljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.