Vad är Binder klipp?

Pärm klippet är en anordning för att hålla objekt tillsammans prydligt. Dess huvudsakliga användning är att hålla små till stora mängder papper. Bindemedlet klippet består av en bit metall böjde i form av en triangel, med en punkt öppen. Genom de två ändarna av öppen punkt, två tråd armar loopas genom att underlätta öppning och stängning av bindemedlet klippet. Armarna som vanligtvis placeras i det nedre läget, mot papperet för att ge mer säkerhet, eller en arm kan vara upp till en hängande alternativ. Armarna kan också tas bort för en mer permanent bindande lösning.

Denna strävsamma kontor produkten kommer i en mängd olika storlekar, allt från en 3 /8 "kapacitet till en 1" kapacitet (,95 till 2,54 cm). Klippen finns i ett brett urval av färger och lacker för att passa just dina behov. För ditt dagliga bindande behov, är rostfritt stål och svart oxid den främsta grunden för bindemedel clip design. För att viktig presentation, slutar i nickel, silver och guld är också tillgängliga. Binder klipp i primära färger är användbara för färgmärkning dokument eller bindande ditt barns konstverk.

Binder klipp ibland även kallas "bankens klipp" och är relaterade till "Bulldog klippet" ett mindre raffinerade men starkare version av klippet. En veritabel renässans kontorsmaterial objekt är bindemedlet klippet ofta används i en mängd olika sysselsättningar. Kockar kan använda klippet att hålla sina Joy of Cooking öppna för en viss sida, hands-free. Binder klipp visas i riktningar för att hålla delar av ett täcke tillsammans, och skrot-bookers börjar se det konstnärliga värdet i dessa annars utilitaristiska objekt. Binder klipp också användas för att balansera maskiner.

Bland bindemedlet klippet fördelar jämfört med de vanliga gemet har en förmåga att hålla flera pappersark tillsammans säkrare och dess motståndskraft mot rost. Medaljens baksida, använder den mer plats än gemet, och är en potentiell risk för drabbade carpal tunnel syndrome. Trots att bindemedlet klippet har inte i närheten av popularitet eller stamtavla allmänt använda gem, sägs vara uppfunnet av bysantinerna och användas som en symbol för motståndet under andra världskriget, har bindemedlet klippet ändå fungerat som ett viktigt vapen i människans kamp för att erövra pappersarbete dilemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.