Vad är Beading Wire?

Om du har en passion för mode och ett behov av att uttrycka din kreativitet, kan du finna dig undrar hur du skapar din egen pärlstav smycken. Lyckligtvis gör pärlstav smycken är en hobby som nästan alla kan njuta av. Oavsett om din stil är trendigt eller klassiskt elegant, är det enkelt att skapa anpassade tillbehör till dina favorit outfits.

Förbrukningsmaterial för att pärlstav smycken kan köpas från någon större fartyg butik eller specialmaterial bead shop. För din första armband eller halsband, behöver du oftast ett sortiment av pärlor, ett spänne och en rulle Beading wire.

Beading wire är en viktig del av varje smycke göra projekt. Vanligtvis avser den här termen flexibla nylon-överdragna multi-strand ståltråd. Tjockare tråd används för stora eller tunga pärlor, medan tunn beading tråd används för pärlor, frö pärlor, pärlor eller med mycket små hål. Oavsett vilken typ av beading tråd du väljer, men du kan vara säker på ditt projekt kommer att vara extremt hållbara.

Beading wire bör minskas med hjälp av tråd fräsar. Cutting beading tråd med en sax kommer snabbt tråkig bladen. Vid skärning tråd för ditt armband eller halsband, det är bäst att ge dig några extra inches att arbeta med för efterbehandling ändarna. Om kabeln är för kort, kan du själv har svårt att fästa haken att den färdiga pjäsen. En crimp röret används ofta för att fästa beading tråd till ett lås för att skapa ett professionellt utseende bit smycken och ger ökad kraft åt ditt projekt. För att använda dessa små metall pärlor, du bara passerar beading tråd genom crimp röret och avsluta med en tång. Även om en crimp slang kan tillplattad hjälp av en vanlig par needlenose tänger, investera i ett par pressning tänger utformad efter smycken beslutsfattandet kommer att skapa en mer attraktiv resultat.

Även spolar av sterling silver tråd säljs ofta med smycken att göra leveranser, är denna tråd inte är lämplig för standard Beading projekt. Sterling silver tråd används för att skapa loopar göra hängande dinglar eller charm örhänge. Denna tråd kan också användas för tråd omslag, en process som ofta benämns göra tråd smycken.

Om du tycker beading tråd svårt att arbeta med, kan du prova att skapa dina smycken med hjälp av klara gummiband. Denna flexibla material är lätt att skära och knöt att skapa sträcka armband och halsband som inte kräver någon lås. Enkelt täcka knut med ett skikt av klar nagel polish till ytterligare förstärkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.