Vad är Amish Quilts?

Amish quilts är täcken som har gjorts av medlemmarna i Amish community. Det Amish är en kristen benämning som tror på enkelhet, tydlighet och anslutning till kristen tro. Förutom att vara finns i stora samhällen på östkusten i USA, har Amish också fast i andra jordbruksområden i Amerika, där de fortsätter att utöva ett vanligt sätt att leva. Jordbruket är en klassisk del av Amish liv, men Amish har också vänt sig till att sälja sina traditionella och mycket uppskattad hantverk bidra till att upprätthålla sin livsstil.

Medan många människor förknippar Amish quilts med en idealiserad traditionell livsstil, började Amish faktiskt quilting mycket senare än andra grupper i det amerikanska samhället. Detta beror på att Amish förkasta modernisering i allmänhet, med fokus på häfdvunna traditioner som en del av deras uttryck för tron. Den Amish inte vända sig till quiltning förrän på 1870-talet, men när fartyget grundades Amish samhällen, tog bort det, och Amish hem snabbt fylldes med filtar, ersätter äldre täcken och filtar för sängar. Den ursprungliga Amish quilts var mycket vanligt, ofta i svart, brun eller blå. Den vadderade mönster i tråden kan vara ganska komplicerat, men det tog flera årtionden för Amish att överväga att lägga block av andra färger. Användningen av mycket svart och mörka färger behölls dock, vilket gör Amish quilts ganska slående, ofta med en enda diamant eller block av ljusa färg kompenseras genom stadgad bakgrunden. Den Amish började också omfatta applikationer och broderier i quilting tekniker. i enlighet med sina traditionalistiska etik, är Amish ofta långt efter Viktigare tendenser i quilting, och detta är en av de saker om Amish quilts som människor tycker tilltalande. Deras täcken är enkla, med fokus på hög yrkesskicklighet och grundläggande skönhet, och vissa Amish quilts fortfarande handgjorda av naturliga fibrer. De Amish använder också treadle-pumpade symaskiner och vissa syntetmaterial, beroende på gemenskap sedvänjorna.

Amish Quilt mönster varierar mellan samhällen, eftersom varje Amish grupp bestämmer hur moderna de vill att deras liv ska vara. Vissa Amish quilts fortfarande mycket enkel, medan andra innehåller mönstrade tyger, pastellfärger och andra mer moderna quilting trender. Dessa täcken fortsätta att användas i Amish samhällen, och de är också tillgängliga för försäljning, där de ofta hämtar ett högt pris. Andra quiltare kan också välja att härma Amish quiltdesign i sitt arbete, biträdd av ett flertal böcker och funktioner tidningen på amish quilting.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.