Vad KAMGARNS Ull?

KAMGARNS ull är en mångsidig kompakt garn som används i skapandet av ett antal olika typer av plagg. Här är lite bakgrund om produktionen av kamgarn ull, samt några exempel på hur LUGGSLITEN tyget används för att tillverka kläder som både är hållbara och attraktiva.

Även om många former av ull kräver att fibern genomgår en spinnprocess tillverkning av kamgarn ull följer en något annorlunda väg. Snarare än att gå direkt till en spinnprocess ullen först kammat i en kardningsprocess. Syftet med kamning är att ta bort alla kort och spröd fibrer från ullen. Därmed återstår bara längre delarna av fiber för att genomgå spinnprocess producerar en slät garn som besitter en högre hållbarhet.

På grund av styrkan i ull som genomgår worsting processen, kan fibrerna vävas in i ett finare material som är mer rynkor resistent än många andra material val. Detta gör det smidigt ull ett idealiskt val för plagg som måste hålla sin form, och kanske inte bara vara skrynkelfri utan också hålla en jämn veck också. Under årens lopp har kamgarn ull varit ett populärt val för mäns byxor, veckade kjolar för kvinnor, och både mäns kostymer och jackor idrott. Eftersom kamgarn ull är så tålig, det brunnar mycket bra och även draperier lätt, vilket gör det till ett idealiskt material för alla typer av plagg.

medan Office slitage är ofta gjorda av kamgarn ull, har materialet börjat göra påverkar vardagsklädsel också. Mäns jackor som är anpassade för att bära med byxor eller jeans är ett exempel på hur kamgarn ull breddar sitt överklagande. Tillsammans med den avslappnade kavajer, är kamgarn ull också ofta för att skapa västar och andra typer av plagg som bärs som en del av en skiktad söker både män och kvinnor. Förmåga kamgarn ull att se nya även efter flera torra rengöringar säkerställer att plaggen kan vara omoderna innan de faktiskt tjänat ut.

Många män föredrar en smoking som skärs från kamgarn ull. Som ett plagg som bärs på mycket speciella tillfällen, är det viktigt att upprätthålla en polerat utseende. Kamgarn ull kan lätt ta en människa genom en lång kväll fest, motstå slitage som skulle leda till många rynkor och kanske någon förlust i formen under evenemanget. Det är därför kamgarn ull kan se så fräsch och polerad i slutet av en kväll som den gjorde i början att många män vägrar att bära Högtidskläder som framställs av någon annan typ av tyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.