Vad Eyelash Garn?

Frans garn, även känd som rolig päls garn, är en typ av specialitet garn som konsthantverkare ofta använder för att lägga till en nyckfull ser till sina projekt. Den har en tunn kärna med små delar av fibrer som kommer vid sidan som ser lite ut som ögonfransar. När ett projekt görs med ögonfransar garn, den har en mjuk och fuzzy utseende. Du kan hitta garn kul päls på några större fartyg butik eller garn affär. De många olika färger finns, inklusive brokig och metalliska accenter garn, gör det ett bra val för en mängd stickning och virkning behov.

Frans garn är relativt lätt för beginning konsthantverkare att arbeta med. Den har dålig stygn definition när trikå, men det bidrar också till att kamouflera små fel i projektet. Gauge är inte avgörande i de flesta projekt stickade med denna typ av specialitet garn, men du vill vara säker på tyget är relativt strama när du är klar. När virkning med ögonfransar garn, kan det vara enklare att arbeta med att lägga till en liknande färg fast kamgarn vikt garn vid sidan om detta och arbetar båda delarna samtidigt. Den vanligaste projekt att göra med ögonfransar garn är en stickad halsduk som ser ut lite som en fjäder boa. För att göra detta projekt, behöver du ungefär två bollar av garn (cirka 100 meter totalt), storlek 10 US stickor, och en virknål avsluta ändarna av projektet. Lägg upp 20 maskor, sedan arbeta i slätst stygn tills du är nästan slut på garn. Slätst stygn är en av de mest grundläggande stickning maskor: sticka en rad, purl en rad. Maska av och väva i ändarna för att avsluta projektet. När du har provat att sticka en halsduk med ögonfrans garn, kan du själv söka efter andra roliga projekt att införa denna specialitet garn. Hårband och scrunchies hår är populära objekt att göra som gåvor för unga flickor. EYELASH garn ser också stor på randen av en stickad mössa eller som en accent till en virkade handväska. Men eftersom ex stickade med ögonfransar garn brukar ha en ganska skrymmande slutliga utseendet, är denna typ av garn i allmänhet inte rekommenderas för tröjor och andra plagg.

Projekt gjorts med ögonfransar garn kan generellt maskin tvättas och torkas. Om det behövs, är kemtvätt acceptabelt att ta bort svåra fläckar. Men du bör försöka att inte bleka eller järn varje föremål som gjorts med ögonfransar garn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.