Hur lär jag mig Quilting?

Textilkonst kan vara en rolig och givande hobby. En av de bästa sakerna med lapptäcken är att det är en hobby som kan göras ensam eller tillsammans med andra. Du kan också lära dig quiltning på egen hand, från en lärare, eller som en del av en grupp. I själva verket kan lära från alla tre källor vara det bästa sättet att bli en fulländad Quilter. Det finns quiltare hela världen, från alla samhällsområden. Ett av de bästa sätten att lära quilting är från en annan Quilter. Många tyg och butiker hantverk har quilting sektioner och detta är ett perfekt ställe att börja. Tyg och butiker båt med en quilting avsnitt ibland sponsor quilting klasser, eller tillåta oberoende quilting lärarna att marknadsföra sina tjänster. Det kan vara ett bra ställe att träffa någon att lära dig grunderna, eller mer avancerad teknik. Det kan också vara ett bra ställe att träffa andra quiltare, och eventuellt gå en quilting cirkel.

A quilting cirkel, eller quilting bee, är ett möte med lokala quiltare träffa nya människor, sy täcken och spendera tillsammans. En quilting cirkel kommer att ge dig möjlighet att träffa nya människor med liknande intressen, få hjälp med dina egna filtar och lära sig allt om quilting gillar vad tyger att välja, gynnade sax, nål och tråd, typ av vadd, storlekar och former av täcken , sömmar, och mycket mer. När du är på tyget och hantverk butik, kanske du vill titta på några av deras quilting böcker. Du kan också kolla på nätet och i bokhandeln, men de anställda på ett tyg och hantverk butik kan ge dig deras rekommendationer. Om du hittar en bok du vill kan du köpa tyg och annan utrustning när du är där. Många början quilting böcker kommer att innehålla en lista med verktyg som krävs och tyger, så det blir lätt att plocka upp allt du behöver på en resa.

Naturligtvis en av de bästa resurserna för quilting information är Internet. Det finns otaliga webbplatser med quilting mönster, tips, guider och rekommendationer. Vissa webbplatser länkar till vissa tyger och utrustning så att du kan beställa allt du behöver på nätet och få lapptäcken på bara några dagar. Du kan även hitta steg för steg video, e-böcker och podcaster som ska hjälpa dig att lära täcke. Med alla dessa medel till hands, även en nybörjare Quilter kan lära sig grunderna och komma igång lapptäcken på bara en kort tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.