Hur jag hänga en bild?

att hänga en bild på rätt sätt, tar det mer än bara dunka en spik i väggen. Det finns några knep som kommer att tillåta någon att hänga en bild rak, och hålla den rak, liksom. Det kan vara enkelt och praktiskt taget utan kostnad, med rätt vägledning.

Om bara en galge behövs det inte vettigt att köpa en hel låda med bild byglar. Det är lika lätt att göra en galge på ens egen. Enkelt hitta en 8d efterbehandling spik och placera den i käftarna på ett skruvstäd. Nästa, med rund-näsa tång, vika änden av spiken så att den har en lång rak del-vilket är vad som går in i väggen-och en V-formad slut-där hängande tråd kommer att vila. Nästa, hammare i huvudet på spiken lätt, det är viktigt att hamra spik genom Wallboard till stuteriet i väggen-så att bilden kommer att vara säkra och inte falla. Att hänga en bild i perfekt läge finns det flera olika, billig teknik. Till exempel kan en del av en läsk linhalmens gled över bilden hängare för att placera bilden ordentligt. När bilden är på plats kan halmen tas bort. En annan metod är att använda en galge tråd rock, böja den så att den bildar ett "L", vilar kabeln på nedre delen av det "L", och sedan göra ett märke på väggen. Således är det lätt att veta exakt var spiken ska gå. I vissa fall kan en nivå som är nödvändig för att hänga en bild. Det är bäst att använda upp i bildramen som guide. Men ibland tak, väggar eller golv är inte nivå, så manuellt observera bilden när den är hängd avgör om det behöver lutas en aning för att bli parallellt med tak, golv eller annan visuell guide.

Hanging en bild är ofta bara halva striden. Det är också viktigt att bilden inte halka när den är hängd. En teknik för att förhindra halka är att linda delar av tejp runt kabeln på vardera sidan av kroken eller vägg hängare. Om du gör så håller bilden på plats hela tiden.

kan vissa människor bryr sig om att sätta ett hål i tapeten där de ska hänga sina bild. I dessa fall är det lätt att skära en V-formad skåra i tapeten. Sedan fukta det tills den skalar bort väggen. Som en följd av denna åtgärd, när bilden tas ner eller flyttas till en ny plats, kan tapeter åter klistras utan att efterlämna en uppenbar hål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.