Hur installerar jag en diskho?

Installera en diskho är en ganska grundläggande processen, och kan utföras av alla med grundläggande kunskaper i verktyg. Diskbänk installationsguide vanligtvis ingår i boxen och ger dig några mindre detaljer som särskilt gäller att sjunka. En för-mount diskhon är den vanligaste kök och badrum sjunker på grund av att det är enklast att installera. Innan du börjar installera handfat, måste du först vända bort vattenförsörjning. Om du ersätter en diskho, behöver du även ta bort raderna i vatten-och avloppsrör. Ta bort den gamla diskhon och ställ det åt sidan. Innan du installerar en diskho, måste du avgöra var du vill ha det. Det bör vara centrerad med överliggande skåp för att hålla rummet balanserad. Skåpet att sjunka kommer att installeras på måste anpassa storleken på diskbänken. Lämna minst 1-1/2 inches (3,81 cm), men inte mer än 3 inches (7,62 cm), av bänkskivan utrymme i framför diskhon. Om du ersätter en gammal diskbänk och använda redan befintlig bänk Du måste kontrollera att kranen hål anpassa den nya diskhon.

Börja diskhon installationen genom att redogöra för det på disken du vill använda. Placera diskhon upp och ner på bänk eller plywood bas. Trace diskhon med en timmermans penna. Med en linjal, markera en andra linje 1 /2 tum (1,27 cm) innanför den första raden. Upprepa proceduren med de andra tre hörnen. Insidan linjerna är där du kommer att minska.

Borra hål i de fyra hörnen i konturerna att införa din saber såg och börja skära. Dessa hål kan du även klippa runt hörn utan att böja sågklingan. Använd samma övning för att göra hål för de linjer vattenförsörjning som ansluter till kranen.

Rengör ytor att kontakta diskhon med denaturerad alkohol och en luddfri trasa. Innan fästa sjunka till bänk, installera en diskbänk kran och säkra med latex täta. Fäst den flexibla vattenförsörjning rader till kranen s rör vattenförsörjning med tryck kopplingar och dra åt sidan. Beskriva Cutout med Drevning.

Vänd diskbänken upprätt och för in den i hål. Guide flexibel vattenförsörjning linjer genom tidigare borrade hålen. Applicera jämnt tryck till diskbänken för att vara säker på att det är ordentligt fastsatt sedan torka upp någon Drevning som kan ha drivit fram under diskbänken. Installera en diskho avlopp med rörmokare kitt då säker och dra fast muttern. Låt spacklet torka i 24 timmar.

Anslut linjerna vattenförsörjningen till hemmet vattenförsörjning kyddskåpa kopplingar. Hand dra först kontrollera att anslutningen är korrekt dra åt med en skiftnyckel. Installera en diskho stupröret och S-fällan till botten av diskhon och hushåll stupröret.

Slå på vattnet och kontrollera att det inte finns några läckor. Om läckage upptäcks skärpa trycket kopplingar med en skiftnyckel. Detta är oftast källan till alla läckor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.