Hur gör jag smycken?

Människor som vill göra smycken har en mängd möjligheter både till lärande och material. Klasser erbjuds av park och avdelningar rekreation, högskolor, konst butiker leverans och konstskolor. Det finns också e-kurser som erbjuds på Internet, liksom möjligheterna med lokala ädelsten och mineral klubbar och klasser i samhället centers, senior centers, och samla enklaver som YMCA.

Särskilt om man lär sig bäst interaktivt eller om du funderar på en typ av smycken gör som kräver utrustning som utgör en del av fara, t. ex. svetsning eller glasblåseri-ansikte mot ansikte kurs kan vara bästa valet för din undervisning. Att gå en kurs där du lär dig att göra smycken också kan ge dig tillgång till utrustning som du inte äger eller har utrymme för i hemmet, eller som är oöverkomligt dyr. Skriv ut material med instruktioner om hur man gör smycken finns också. Tillverkarna av smycken göra produkter kan tillhandahålla broschyrer och pamfletter, som kan leverera smycken butiker. Många smycken gör böcker finns tillgängliga, och några av dessa tenderar att erbjuda bredare täckning än en enskild klass. Om du känner dig bekväm lära på egen hand eller är förhindrade att delta i en kurs, skriva ut material kan erbjuda ett utmärkt substitut.

Videos om att göra smycken finns både på Internet och på DVD. Många av Internet video kan vara gratis, medan DVD är till salu. Men det finns också en tredje, mindre kända alternativ. Smartflix är som en Netflix ® för konsthantverkare, erbjuder DVD lägenheter i ett antal hur till områden, inklusive konst och hantverk och smycken att göra.

Även om vissa klasser och undervisningsmaterialet kan röra sig över en mängd olika medier, åtminstone någon undervisning i hur man gör smycken är sannolikt att fokusera på ett annat medium, till exempel pärlor, stenar och pärlor, metall, polymer lera, glas, papier-maché, Makramé, eller vävning. Så du kommer att beakta det material eller material som du är intresserad av att arbeta med, och en relaterad fråga, vilken typ av smycken du vill göra. En del smycken beslutsfattare specialiserade på, säger, gör örhängen . Men det finns många möjligheter, bland annat halsband och hängen, armband för handleder, armar och fotleder, broscher och pins, slips knäppen och manschettknappar, barrettes, tiaror och andra prydnadsföremål hår, ringar och spännen bälte och spännen sko. Ditt val av smycken typ och material hjälper dig att komma igång.

Det finns också möjlighet att du är en innovatör med dina egna idéer om material och tillvägagångssätt. I så fall kan det hjälpa dig att göra smycken är inspiration, som du kan ofta få från andra konstnärer, antingen på museer eller i konstböcker eller butiker smycken och en god tillgång på vad du väljer att arbeta med-vare gem, knappnålar, säkerhetsnålar, folie, lina, eller mer traditionella smycken-material.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.